היי אני סטודנטית להנדסת תוכנה שנה א. מיואשת ברמות ומתוסכלת מהתקופת מבחנים הראשונה בייחוד שאני רואה את כל מי שסביבי עובר את כל המבחנים.
נכשלתי בכל מבחן אפשרי ואני ניגשת לכל המועדי ב. אני יודעת בלב שלם שלא הייתי מוכנה למועדי א למרות שהשקעתי במהלך כל הסמסטר ישבתי במשך שעות אבל כנראה שזה לא עזר. וגם לא היה לי חיים,לא יוצאת לא מבלה,לא נושמת,לא עובדת לא עושה שום דבר חוץ לללמוד ונכשלתי ! אז כנראה שיש פה איזה שהיא בעיה רצינית.
חוץ מזה, שאני לא באה מרקע של תכנות שזה עוד יותר מכביד כל העניין ואני צריכה לגשר על הפער של של החוסר ידע מקדים בנושא.
אני תכף נכנסת לסמסטר ב משתדלת להרים את עצמי כדי לעשות מה שאני יכולה בשביל למחוק את הציון 40-50 מהלקסיקון. אני אשמח לטיפים ועצות בנוגע לשיטות לימוד במקצועות ריאלים/כמה זמן צריך ללמוד לפני? איך אפשר לשפר את הציונים המזעזעים האלו?
אשמח להמלצות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות