זה לא הוגן מצידו לתת לי ציון כזה, אני מגיעה לכל הפרטני שהוא קובע לפני הבגרות ואני מוציאה ציונים טובים בסך הכל:
ב30% על השואה קיבלתי בחוברת ענקית כזו של 30 שאלות לפחות שצריך להגיש 100, ובמבחן קיבלתי 50 בגלל שהיו במבחן רק 2 שאלות שכל אחת מהן שווה 50 נקודות.
מבחן הרגיל שהיה אחרי קיבלתי 68 (רוב הכיתה לא עלתה אפילו ל80, בגלל שהוא לא כל כך מלמד כמו שצריך והשיטת לימוד שלו לא צולחת בכיתה, וזה לא שלא אמרו לו את זה כמה וכמה פעמים והתלוננו למנהלת ולמחנכת שאף אחד מהכיתה יעבור את הבגרות כשהוא מלמד אותנו). את המתכונת לא עשיתי כי פשוט לא הצלחתי ללמוד אליה בבוקר שלפניה היה לי התקף חרדה ולא הצלחתי להגיע לצאת מהבית ובכיתי כל יום בידיעה שיש מועד ב ואני יכולה לעשות אותו.
הבעיה היא שהמחנכת שלי לא אישרה לילדה מהכיתה שלי לעשות את המועד ב אחרי שמנהלת והרכזת של היסטוריה והמורה של היסטוריה אישרו לה אז הנחתי שהיא לא תאשר לי מאותה הסיבה ואני לא כל כך עפה על המחנכת שלי כי יש לה העדפות בכיתה והבנתי שהיא לא תעזור לי לא משנה מה.
אני רוצה להגיש ערעור בכתב כמו שהמורה שלי ביקש כי 50 זה לא הציון שמגיע לי מגיע לי יותר אפילו רק 55 בשביל לקבל עובר זה כל כך לא הוגן שאני משקיעה וקורעת את התחת בשביל לקבל ציונים טובים וכל מה שאני מקבלת בחזרה מהבית ספר זה סטירה לפנים.
איך אני יכולה להתחיל את המכתב? מה אני אמורה לרשום שם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות