שלום, אז אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ושומר על תזונה כבר חצי שנה, שקלתי 105 קילו ועכשיו בערך 95 קילו והמטרה שלי היא 75-70 קילו. אני בגובה ממוצע. נראה בפנים ממוצע ומטופח.
בדרך כלל שאני יוצא עם חברים ומדבר עם אנשים שאני מכיר או בנים או בנות שאני לא מכיר יש לי הרבה ביטחון וממש לא אכפת לי מה אנשים חושבים עלי אז אני מדבר איתם פתוח כאילו אני מכיר אותם.
עכשיו שאני מדבר עם בנות שאני בעניין שלהן שאני חושב שהן יפות, אני מאוד ביישן וחותך את השיחות מהר כי אני חושב לעצמי שאני לא שווה בגלל שיש לי קצת בטן, אני חושב שאני לא מושך מספיק כדי להיות ברמה שלה, וזה גורם לי להיות חסר בטחון. אני לא שמן מאוד אבל אם אני יעמוד זקוף יהיה לי קצת man boobs(יכולים לטעות ולחשוב שזה שרירים לפעמים) ולפי מה שאני חושב זה לא נראה טוב ולא מושך. חוץ מהמראה אני חושב שאני מאוד שווה(בתור ידיד או בן זוג), אני יכול לפתח שיחות על כל דבר, אני תמיד חושב על הרגשות של האחר ואיך לגרום לה להרגיש טוב, אני לומד ועושה עסקים עם אנשים מהעולם כך שכסף לא בעיה בכלל ואני מאוד נהנה מזה.
אני אומר לעצמי מתי שאני ארזה ואראה יותר טוב אז יהיה לי יותר יותר ביטחון(ואומץ) עם בנות בקטע של לגשת ולפתח שיחה כדי לקחת ממנה מספר פלאפון או לקבוע להיפגש אחר כך כי רק אז אני ארגיש שאני שווה לה ולא אחשוב שנגיד היא יכולה להשיג מישהו יותר טוב ממני אז היא לא תרצה אותי אז למה לנסות בכלל. יכול להיות שזה הכל בראש שלי ? מה אני צריך לעשות ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות