שלום,
חבר מהכיתה שלי היה בכיתה של האצה, ואת החומר שהם לומדים אנחנו לומדים חודש אחריהם ונבחנים על זה.
אז אתמול היה לו מבחן, ביקשתי ממנו לשמור לי אותו, הוא שמר ושלח לי לווצאפ.
באוות הזמן אמא שלי הייתה בסלון, ושאלה אותי מה אני עושה, אז סיפרתי לה שהוא שלח לי את המבחן שהם עשו היום (אני ואמא שלי בקשר מאוד טוב).
אני אמרתי לה במפורש שלא תספר *לאף אחד* שאותו הילד שמר לי את המבחן, היא אמרה לי שהיא מבטיחה לא לספר לאף אחד.
אז היום חזרתי מוקדם מהלימודים וראיתי שהיא כבר בבית, ושמעתי שהיא דיברה עם אמא של חבר אחר מהכיתה וסיפרה לה שאותו הילד (כולל השם שלו) שמר לי את המבחן, אז אמרתי לאמא שלי שהיא "אדיוטית שאי אפשר לסמוך עליה", ואז היא צרחה עלי (תוך כדי שהיא בשיחה עם אותה האמא) שהיא תוריד לי "כאפה שאני אשכח איך קוראים לי", ושהיא "תכאיב לי עד המוות שלי ותיהנה מזה".
כנראה שהאמא של החבר האחר סיפרה לעוד אנשים, ועכשיו בגלל זה אני ואותו חבר ששמר לי את המבחן בסכסוך, והוא טוען שאי אפשר לסמוך עלי, והמורים הורידו לי את הציונים הכללים (תלמידאות וכל זה).
אני חייב לציין לפרוטוקול שאני לא אדם שמקלל, אני לא מהערסים האלה שכל היום מחפשים בחורות ונרגילות... אני בסה"כ ילד בן 16, לומד בכיתה י'.
** זו פעם ראשונה ששמרו לי אי פעם מבחן (הוא צילם את הטופס של המבחן בזמן שהמורה הסתובבה לעזור לילד אחר), ואצל הילדים בשכבה שלי זה נחשב כדבר שבשגרה. ורק שתדעו שאמא שלי ממשיכה ללכלך עליי, ואבא שלי לא עושה כלום עם זה!!!
האם אני עשיתי משהו לא בסדר? כי אני מרגיש ממש רע
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות