בערך מגיל 14 החלטתי שאני לא מעוניינת להביא ילדים לעולם ועד עכשיו דעתי בנושא לא השתנתה. אני בת 20 וגם אם דעתי תשתנה בנושא אני לא הולכת להביא ילדים בכל מקרה כי זה נוגד את השקפת עולמי, במקרה וכן ארצה ילדים ככל הנראה אאמץ אך בשום פנים לא ארצה ללדת כי כמו שציינתי, זה נוגד את השקפת עולמי.
העניין הוא כזה, אני מאוד חוששת מלהיכנס להיריון לא רצוי בעתיד.
אני כמובן משתמשת באמצעי מניעה אבל כידוע לכם זה לא מגן במאה אחוז ולפעמים קורה ששוכחים כי אנחנו אנושיים.
ולכן כבר כמה שנים טובות אני חושבת על להשתמש באמצעי מניעה בלתי הפיך (לדוגמת סליל או קשירת חצוצרות), אבל ידוע לי שלא מאפשרים את זה לנשים בגילי אלא רק לנשים מבוגרות שכבר לא רוצות יותר ילדים.
אז השאלה שלי היא כזאת, אם אני אסביר לרופא בדיוק את מצבי ואסכים לקבל את ההשלכות, אחתום על כל המסמכים הנדרשים וכל מה שצריך לעשות, האם יתנו לי לעבור הליך בלתי הפיך למניעת היריון?
הרי הגוף שלי הוא ברשותי ואם אני רוצה למנוע מעצמי היריון לאלתר זאת לא זכותי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות