אני בת 16.5 ובעוד חודשיים יש לי צו ראשון, בעבר הייתי בדיכאון ואובדנות. הדיכאון שלי עבר ואני בדיוק מפסיקה לקחת תרופות (נשארתי עם התרופות למרות שלא הייתי חייבת) הייתי אצל הפסיכיאטר וסיפרתי לו הכל, על הרצון שלי לשרת ועל הרצון שלי לתרום בצורה משמעותיתי ביותר.
כשהייתי בת 14.5 התאשפזתי בבית חולים פסיכיאטרי מתוך הרגשה שאני צריכה עזרה צמודה ומפגשים פעם בחודש/חודשיים עם פסיכיאטר לא מספיק לי. כיום אני מרגישה מעולה, אני שמחה ונהנית מהחיים.
יש לי חרדה חברתית שאני מתחילה לקחת תרופה בשביל לטפל בה.
השאלה שלי היא האם לספר בצו ראשון על הבית חולים, הפסיכיאטר אמר לי שהוא יתן לי מכתב ושהבחירה שלי זה האם להביא להם אותו או לא ושהם עלולים להוריד לי פרופיל ל64/45/21 לפי ראות עיניהם, אני רוצה את האפשרות לצאת לקרבי לתפקיד שכרגע לא פתוח לנשים ואני רוצה להגיש עתירה לבג"צ. כנראה אני לא אקבל את התפקיד הזה אבל אני רוצה את האפשרות הזו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות