היי לכולם,
מזהירה מראש שזה טיפה ארוך.
התחלתי ללמוד נהיגה לפני 7 חודשים, התחלתי רק בגיל 25 (עכשיו בת 26) בגלל בעיות כלכליות במשפחה ובגלל היעדר אוטו במשפחה. עכשיו כשאני מבוססת ויכולה להרשות את זה לעצמי החלטתי לתקן את הפער הזה שקיים ביני לבין שאר האנשים בני גילי.
למדתי אצל מורה שקיבל דירוג מאוד גבוה באתר מדרג (מי שמכיר) וחברה שלי עברה אצלו טסט ראשון, אז באתי בציפייה שהוא תותח ואני מסודרת.
הוא אכן בסדר רוב הזמן (נראהל לי) אבל כן היה לי איתו תקלים על דברים טכניים כמו אורך השיעור, כסף וכ'ו. ויש עוד קטע שהוא לא כל כך חם ונעים... הוא נוקשה ויקי כזה. כל שיעור יש לו מלאאא הערות, גם כאלה שמיותרות ממש בעיניי. הוא לפעמים עצבני וכועס ממש על טעויות. וכדי להוציא ממנו מחמאה צריך לבקש אותה בכח. בקושי מקבלת ממנו מילות עידוד לפני טסטים, רק הערות.
עשיתי כבר קרוב ל-70-80 שיעורים, הפסקתי לספור אחרי 50. נכשלתי כבר ב3 טסטים, אחרי הטסט האחרון כבר עברו שבועיים ואפילו לא שמעתי ממנו, עד כדי כך הוא לא שם עליי וחסרה לו אינטליגנציה רגשית. מבינים?
עכשיו כל טסט שנכשלתי בו נכשלתי בגלל דברים די טיפשיים, הלחץ פשוט הורג אותי. טסט ראשון נכשלתי בגלל אי מתן זכות קדימה וקיבלתי ברקס, טסט שני באתי להיכנס לרחוב אין כניסה וקיבלתי ברקס, טסט שלישי שכחתי לשים חגורת בטיחות, באתי לעצור ולחנות כדי לחגור ולא עשיתי את זה טוב וקיבלתי ברקס + נגיעה בהגה.
בשיעורים זה כמעט ולא קורה לי כמובן. זה באמת הלחץ. ולא עוזר לי כל הטכניקות האלה של "לבוא לטסט כאילו זה שיעור" - ניסיתי גם את זה, לא עובד. אפילו לקחתי פעם רסקיו וזה רק הרדים אותי ולא עזר בכלל.
עכשיו קיבלתי הצעה מעניינת מאבא שלי שיש לו קשרים טובים בעיר אחרת, הוא טוען שאפשר יהיה לעשות לי פרוטקציה קטנה כי הוא מכיר מישהו שמכיר את כל הטסטרים בעיר הזאת והוא יכול לגרום להם להקל עליי קצת. הבעיה שזה מרחק נסיעה של חצי שעה ברכבת + כמה דקות באוטובוס + צריך לקחת כמה שיעורים כדי להכיר את האזור יותר טוב לפני שניגשים לטסט + השיעורים שם יותר יקרים וגם כסף ילך על נסיעות ארוכות.
השאלה שלי היא האם להסכים לזה? כי זה אומר לשרוף עוד מלא כסף על שיעורים שאני לא יודעת כמה אני צריכה כדי שאולי יעזרו לי לעבור טסט (לא יודעת עד איזה גבול הטסטרים שם יסכימו להתגמש ולהעביר אותי)
חלק אומרים לי תישארי עם המורה שלך ותעשי טסטים עד שתעברי, חלק אומרים לי תנסי לנסוע לעיר אחרת ולעבור עם הקומבינה, חלק אומרים לי פשוט להחליף למורה אחר באזור שלי. לגבי האופציה האחרונה אני מפחדת כי:
א) יש המון מורים שמטרידים מינית ולכו תדעו על מי אני אפול (זה לא כזה נדיר, המנהל המקצועי של הבית ספר הנוכחי שלי הוא כזה. המורה שלי מודע לבעיה ואומר שהוא מעיר לו לפעמים אבל יותר מזה אין מה לעשות)
ב) המורה החדש יכול לסחוט ממני עוד כסף סתם
מה לעשות? פליז תעזרו לי ותודה ענקית למי שלא התייאש וקרא עד פה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות