זוגיות זוגיות
 
שאלה 273817
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אומר שהוא אוהב אותי אבל מחמיא לבחורות אחרות בצורה מוגזמת בפניי

טיפשה או מאוהבת בת 26 | כתבה את השאלה ב-23/11/19 בשעה 17:08

לילה טוב, לפני מספר חודשים הכרתי בחור. היה בינינו קליק מאוד מהר והתחלנו לצאת למטרת זוגיות. לאחר תקופה קצרה, חלה התפתחות בחיי האישיים (עניין בריאותי) שבגינה החלטתי להתרחק ממנו למרות הרגשות בינינו, כי הרגשתי שאני לא מסוגלת להתמודד גם עם זוגיות והעדפתי להתרכז בעצמי ובאותו עניין בריאותי. הוא מצידו טען שהוא אוהב אותי וסירב להתרחק. ניסיתי להוציא אותו מחיי כמה פעמים אבל גם כשהוא הסכים לתפוס מרחק, תמיד לבסוף הקשר בינינו חודש. בסופו של דבר החלטנו להשאר ידידים ואני הבהרתי לו בפירוש שכרגע אני לא מתכוונת להכנס למערכת יחסים לא איתו ולא עם אף אחד אחר עד שאני אדע מה קורה איתי. הוא אמר שהוא מבין ובחר להשאר איתי בקשר בכל זאת כי שוב, לטענתו הוא ממש אוהב אותי ולא מסוגל להיות עם אף אחת חוץ ממני. [הבהרה: לפני שהוא הכיר אותי הוא היה שוכב כל יום עם בחורה אחרת ומאז שהכרנו הוא התנזר מסקס לגמרי.]
אני לא הייתי כל כך מרוצה מהעניין כי לא רציתי שהוא ישים את החיים שלו בהולד בגללי ואמרתי לו כמה פעמים שאני באמת משחררת אותו להיות עם מי שהוא רוצה. הוא התעקש להשאר איתי ולא להיות עם אחרות כי הוא אוהב אותי ורוצה רק אותי, אבל הקשר שלנו היה מוגדר כידידות.
לפני כמה ימים דיברנו בטלפון ותוך כדי השיחה, בלי קשר לכלום, הוא אמר לי על איזו דוגמנית אחת (לא חשוב שמות.... בר זומר): "וואי איזו שווה היא, חבל שיש לה חבר". הוא אמר את זה כמה פעמים, כמו "איך היא כזאת שווה מה זה? היא שלמות". באותה שיחה, תוך כדי שאנחנו מדברים, עברה ליידו בחורה ואני אצטט אותו: "איזה דבר אלוהים ישמור". באותה שיחה (!!!) הוא נתן ציון למראה שלי ואמר שאני 8.5 "שזה ממש גבוה" (אני בכוונה מצטטת אותו, תבינו בהמשך). התבטאויות מהסוג הזה זה משהו שקרה כבר בעבר (מעט אבל קרה). אני אמרתי לו שההתנהגות הזאת היא חסרת טקט וחסרת כבוד ושאם הוא באמת היה אוהב אותי הוא לא היה מתנהג ככה ושזה עומד בסתירה מוחלטת לכל הצהרות האהבה שלו כלפיי.
הוא מצידו טען שאל"ף, אנחנו לא ביחד אז מותר לו להגיד מה שהוא רוצה ולהחמיא לבחורות, ובי"ת, שהציון שהוא כביכול נתן לי היה בצחוק והוא לא אומר שאני פחות יפה מהן.
חשוב לציין שאני לא קנאית ואני בעצמי מחמיאה המון לבחורות, גם בפניו. לא מפריע לי עצם העובדה שהוא מחמיא לבנות כי באמת יש מלא בנות יפות ולמה לא לפרגן, אבל לעניות דעתי, כשגבר באמת מעוניין בבחורה והוא כל הזמן אומר לה כמה הוא אוהב אותה, אז גם אם הם כרגע לא בזוגיות, אם הוא מחמיא לבחורה אחרת זה צריך להסתכם ב"איזו יפה היא" ולא לפאר ולהלל את היופי שלה בכזאת התלהבות והשתוקקות, ובטח שלא בפני הבחורה שהוא מעוניין בה לטענתו. הוא אומר שאם היינו ביחד כזוג הוא לא היה עושה את זה אבל לדעתי גם אם אנחנו לא זוג כרגע הוא לא אמור לעשות את זה אם הוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי בשלב מסוים כשאני אעבור את התקופה הזאת.
מה שמפריע לי זה לא רק שהוא אמר את זה אלא שהוא בכלל חושב ככה כי לדעתי הוא צריך לחשוב שאני הכי יפה בעולם (מגלומניה מישהו?). העניין הוא שאם הייתי נראית לא טוב אז לא נראה לי שזה היה מפריע לי בכלל אבל לא מתוך שחצנות, אני נראית ממש טוב. אנשים מחמיאים לי כל הזמן על החיצוניות ובגלל זה זה נראה לי עוד יותר תמוה וחסר הגיון שהוא מחמיא ככה לבנות אחרות, מה גם שהוא יודע שלאחרונה בגלל העניין הבריאותי אני מרגישה שאני מאבדת קצת מהיופי והנשיות שלי וזה מבאס אותי אז ההתנהגות הזאת נתפסת בעיניי כחוסר אינטליגנציה רגשית משווע!
דבר אחרון, הוא רצה שאציין (הוא יודע שאני מעלה את השאלה הזאת) שמאז שהחלטנו להיות ידידים, הוא לא בקשר עם אף אחת חוץ ממני (כי הוא אוהב אותי). אני לעומת זאת לפעמים לא נרדמת בלילות ואני גולשת באיזה פורום ומתכתבת עם כל מיני אנשים, בין היתר גברים בשיחות מרובות משתתפים על פי רוב ולא בשיחות פרטיות. (פעם אחת דיברתי בשיחה פרטית) מעולם השיחות לא עברו את גבול הטעם הטוב. הסברתי לו שאני עושה את זה כי הוא ישן בשעות האלה וזו הדרך היחידה שלי להעסיק את עצמי בלילות טרופים כדי לא לשקוע במחשבות מדכאות.
יצא שחפרתי, למרות שניסיתי ממש לקצר...
מה אתם חושבים?

מי לדעתכם צודק?

הוא
 
10
אני
 
26
שנינו לא בסדר
 
6
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות