אהלן הסיפור ארוך ומורכב אז אנסה לדבר תכלס, אודה לעוזרים ולקוראים מראש.
התגייסתי לפני כחצי שנה לקרבי ולאחר זמן קצר נפלתי משם בגלל שביקשתי( נכנסתי לצבא בשוק מוחלט והיה קשה לי הריחוק מהבית על סף דמעות ומצב נפשי רע מאוד) ולאחר תקופה קצרה הורידו לי פרופיל ל45 עם סעיף נפשי.
לאחר מכן עשיתי טירונות 02 כלל צהלית שעברה לי מהר וללא בעיות כלשהן ובשל הסעיף הנפשי שנקבע לי רק תפקיד משרדי פשוט היה פתוח בפניי להשתבץ בו. אני משרת בתפקיד עורפי שלא מעניין אותי בעליל מ8 עד 5 יומיות, שמירות ושבתות( מציין את זה כי אין לי הקלות כלשהן בגלל הסעיף אני כמו כולם) ומקבל יחס מזוויע מהמפקדת שלי.
מהיום הראשון המקום לא נראה לי ושאפתי ישר לבטל את הסעיף באמצעות קבן. הקבן החליט כי אני צריך לצאת לאבטש כדי לבטל את הסעיף - מחכה קרוב לחודשיים מפני שהמפקדת שלי לא דואגת לזה כבג יותר מידי זמן ואני על סף ייאוש.
בנתיים בזמן הזה אני מבין שחלום המודיעין או תפקידי עורף שנראים לי טוב לא על הפרק לצערי, הבנתי רק קרבי מאושר באמת וזה הטופס 55 היחידי שמתקבל.
לאחר שאבטל את הסעיף הנפשי, אני שוקל להגיש טופס 55 לקרבי כמו פלחץ או משהו מעורב כי אני חושב שהקושי הנפשי וההסתגלותי מהצבא עבר לי ואני בשל ומוכן לשירות קרבי. אך האם עליי לקחת את הסיכון ולעבור לבסיס סגור ולהתחיל שוב הכל מחדש?
להישאר במקום הנוכחי לא עומד על הפרק אני סובל בטירוף.
אשמח לשמוע עצות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות