היי לכולם. כפי שראיתם בכותרת, אני לא כל כך מצליחה לקבוע כדי להיפגש עם חברות שלי. זה קורה לי כל חופש. בבית ספר יש לי את החברות שלי ואני כמעט לא לבד. אבל בחופשים משהו לא עובד. כבר נפגשתי פעמיים עם חברות במהלך השבוע, אבל בכל שאר הימים אני מנסה לקבוע אך ללא הצלחה. או שהן לא יכולות, או שהן קובעות איתי ואז ברגע האחרון מבטלות, ויש גם מצבים שהן אפילו לא טורחות להודיע לי שהן בסוף לא פנויות. זה לוקח ממני המון כוחות נפשיים ואני נהיית ממש עצובה.
למשל, אתמול הצעתי לחברה שלי שהיא דווקא לא מהבית ספר להיפגש מחר. היא אמרה שהיא לא יכולה ושאלתי אם היא יכולה אולי בראשון (כי בשבת אין תחבורה ציבורית והיא גרה דיי רחוק ממני), אז היא אמרה שתבדוק אם היא יכולה ותודיע לי. יש לי הרגשה חזקה שהיא לא תחזור אליי ולא תבדוק בכלל, מניסיון עבר (לא רק לגביה, פשוט אנשים מלא פעמים אמרו שיחזרו ובסוף לא חזרו אליי).
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני כל הזמן חושבת על זה ולא מצליחה להרפות. זה לא שאין לי דברים לעשות. להיפך, יש לי לימודים אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על זה שאולי לא אצליח להיפגש בשארית החופש.
תודה לכל הקוראים ואשמח לעצות!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות