היי אנשים,
האמת שזו שאלה די מטופשת כי לפי ההיגיון התשובה אליה מאוד ברורה.
אני כבר שנים נמצאת באפליקציות האלה ולא באמת יוצא לי מהן משהו. יצאתי למספר דייטים עם אחלה בחורים אבל לא נמשכתי אליהם לא פיזית ולא אינטלקטואלית. כנראה משהו בי לא בסדר וגם הגיל מתחיל לדחוק מה שגורם לי לחשוב שאני צריכה לנקוט בצעדים נואשים. (סליחה על ההקדמה, סתם רציתי להתבכיין)
לפני חצי שנה דיברתי עם בחור בקיופיד ואז עברנו לטלפון והייתה שיחה מדהימה של שעתיים (שכנראה הייתה ממשיכה אם לא היה אמצע הלילה), זה היה מקרה מאוד נדיר עבורי והכימיה פשוט התפרצה מהטלפון. אחרי השיחה רצינו להיפגש אבל זה כל פעם לא הסתדר, פעם לי היה משהו, פעם לו היה משהו (יש לו מיליון חברים שתופסים לו את כל הזמן), הוא די עשה לי גוסטינג חצי מהזמן (אבל כששאלתי הוא הכחיש). אחרי שבועיים של ניסיונות השארתי את הכדור בצד שלו ואמרתי שיצור איתי קשר למחרת כשיהיה לו זמן - כמובן שלא חזר אליי.
דיסקליימר קטן - לרוב אני זאת שנעלמת לבחורים כי אני מרגישה רע לסרב או שסתם השיחה לא זורמת, אבל זה תמיד קורה בשלב המוקדם של ההתכתבות והרבה לפני המעבר לווטסאפ/טלפון. אז למעשה הוא הראשון שעשה לי גוסטינג אחרי שכבר דיברנו כמה פעמים בטלפון.
כבר עבר מלא זמן!!! לא מבינה למה זה לא עבר לי כבר. ההיגיון הבריא אומר לי לעזוב, לשכוח ולהתקדם אבל אני עדיין רואה אותו מחובר והקול הקטן במוח שלי ממשיך להציק עם "what if..?" וזה מונע ממני להתקדם כי סוג-של לא היה לי קלוז'ר.
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות