היי , אני דנה החודש היה לי 17 ,כיתה י"א , מייעצת פה מדי פעם ועכשיו קצת צריכה את עצתכם .
היום היה איזה תקל *קטן* באמת קטן , ביני לאיזה ילד בבית ספר..הוא הלך מהמקום שהיינו בו בקטע של עצבים..
אח"כ עברתי באיזור של השכבה והוא גם היה שם אז הוא צעק לי "יבת זונה " אמרתי לו "אתה רציני?! , תרגע .." הוא אמר : "סתכלי איזה זונה יצאת ! " "זונה!!! " .
זה היה בצעקות כזה . המקרה הקטן שקרה בינינו אין שום קשר למניות אהבה רגשות וכו..
אבל עברתי הטרדה מינית(אונס) , והרבה מאוד זמן הייתי מאשימה את עצמי ואת ההתנהגות שלי והכל בכל המקרה שקרה , באמת שרק בחודש האחרון הפסקתי להאשים את עצמי וכבר אני לא חושבת על המקרה .. ופתאום שכבר "השלמתי" עם הסיטואציה שקרתה ואני כבר לא מאשימה את עצמי הוא קורה לי זונה .
והכל חוזר אליי .
זה ישמע ילדותי ומפגר , אבל זה באמת ממש ממש פגע בי . ועכשיו שוב פעם אני חוזרת להאשים את עצמי אחרי שכבר התגברתי על זה, זה פשוט בלתי נשלט , כל המחשבות חוזרות אליי ופשוט לא בא לי לחשוב על זה !!!
מה גם שזה היה באזור של השכבה אז היו שם הרבה מהכיתה וכמה מהשכבה וכולם צחקו ,אף אחד לא אמר לו להפסיק או משהו , אז אני נשארתי יחידה סופגת שלל קללות .
אני באמת לא יודעת למה אני מייחסת לזה כ"כ חשיבות , אבל זה מה שקורה זה מכניס אותי לעצב קשה , למחשבות , ואני כותבת את זה פה כי אף אחד לא יודע שעברתי הטרדה מינית אז אין לי את מי לשתף בסיטואציה של היום .. לכן חשבתי אולי למישהו פה יש רעיון איך להפסיק לחשוב על זה ??
כל היום אני רק מאשימה את עצמי .אני אשמח שאם מישהו כועס שיבוא וידבר איתי אפילו יצעק , אבל למה במילים כאלו .. שישקול מילים למה סתם לזרוק אם אתה לא יודע מה בנאדם עבר ואיך זה ישפיע עליו .
האם כדאי לי לדבר איתו על הסיטואציה שקרתה ?? (בלי קשר להטרדה גם אם לא הייתי עוברת כלום הוא העמיד אותי במצב מביך מול מילים מגעילות)
או פשוט לעבור על זה וזהו ?
נמאס לי כבר מכל המחשבות אני באמת בדיכאון(לא רק מזה ברור), רק רציתי היום לסיים כבר בית ספר..
אני באמת נהפכתי לילדה עצובה,בלי תמיכה ,כל הזמן עצובה ,עד שאני מצליחה להרים את עצמי משהו חדש פוגע. פעם הייתי הילדה עם הכי הרבה שמחת חיים היא כבר לאט לאט נעלמת לי...
ואולי אם הוא חזר על זה כמה פעמים וכולם צחקו אולי אני באמת כזו ,לא הגיוני שכולם חושבים ככה ואני לא .. כאילו בתכלס זונה זה סוג של מחפשת צומת לב בדרכים לא שגרתיות לדעתי .
אשמח לעצה ומי שחושב שאני כן צריכה לדבר איתו אשמח לשמוע איך בכלל לפנות אליו ואיך להתחיל את השיחה . אם יש בכלל מה לדבר איתו ..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות