זוגיות זוגיות
 
שאלה 269313
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

סיפרתי לה שאני אל הורי והיא פשוט נכבתה לי מול העיניים, הייתי צריך להגיד קודם?

אלהורי בן 23 | כתב את השאלה ב-04/10/19 בשעה 18:04

אז סוף סוף הכרתי מישהי היה לנו חיבור מעולה גם בדיבור בינינו גם במגע כאילו הכל היה ממש טבעי ונוח וגם לה.נפגשנו פעם ראשונה ואז שוב פעם שנייה לאחר כשבוע בגלל החגים.
זאת פעם ראשונה שאני מרגיש שבאמת מצאתי מישהי שאני יכול להיות איתה לטווח רחוק.אז בפעם השנייה כשנפגשנו שוב,הלך מעולה היה ממש כיף להסתובב לשבת לדבר ויותר מזה אבל אני ידעתי מראש שני צריך לפתוח מולה עניין שחשוב לי וזה היותי אלהורי או פשוט לא מישהו שרוצה ילדים.
איך שאמרתי את זה ראיתי אותה פשוט נכבית מולי.ממצב שלפני דקה וחצי התנשקנו והיה מגע כיף היא פשוט נראתה מבולבלת ולא נגעה בי.דיברנו על זה קצת והמסקנה הייתה די ברורה שזה לא פער שאפשר לגשר עליו וזה ממש ביאס אותה,היא אמרה לי את זה בפירוש שהיא ראתה פה גם קשר ארוך וזה לגמרי הוריד.

אחר כך החזרתי אותה הביתה הייתה שתיקה מביכה פשוט ונפרדנו בחיבוק,הגעתי הביתה שלחתי לה הודעה שהיא קראה וסיננה.

בכל העניין הזה הייתי לא בסדר?זה משהו שאומרים יותר בדייט ראשון?אני אמור לשלוח/לדבר איתה שוב רק לשאול מה קורה?
תכלס הגעתי מראש עם מסקנה שלרוב נשים נרתעות מזה אבל הייתי חייב לספר כי אי אפשר לא לדבר על דבר כזה.מה לעשות בפעמים הבאות שאני יוצא?

מה לעשות

לשלוח לה/לדבר איתה
 
4
להמשיך הלאה
 
108
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (11) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות