זוגיות זוגיות
 
שאלה 267033
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

יש טעם להמשיך לחזר אחריה?

נשים הן עם מוסבך בן 24 | כתב את השאלה ב-05/09/19 בשעה 19:04

אז יצאתי עם מישהי בת 20 . ל3 דייטים . היו דייטים מדהימים של צחוקים,חיבוקים ,נשיקות וכל זה . בדייט השלישי היא סיפרה לי שהאקס שלה בגד בה והם נפרדו לפני חודשיים בערך . הקטע הוא שחברים שלה הגאונים נזכרו להגיד לה שהוא בגד לא פעם אחת אלה כל הזמן שהם היו ביחד . ואחריי הדייטי השלישי היא התחילה לסנן ולענות להודעות אחריי די הרבה שעות ,כשהקטע הוא שהיא הייתה שולחת לי הודעות "לאן נעלמתי " אחריי רבע שעה שאני לא טועה . היא רשמה לי משהו בסגנון כזה :
" יצא לי לחשוב על הכל מתחילת הבוקר המון ושהגעתי למסקנה . המסקנה היא שלא משנה כמה אכחיש כמה אשקר לעצמי האמת תמיד תצוף על פני המים . הסיבה שאני לא חושבת שזה יצליח בנינו היא שאני עדיין תקוע בעבר . וגרם לי להביו שאני לא מכונה לשום יחסים ,כי אני לא עם הבנאדם שמולי ב100% כי הראש עדיין תקוע בהיסטוריה . אתה היית הכי מתוק שיש ואני אנצור את כל הרגעים המושלמים שהיו לנו . אני מקווה שלא תינטור טינה כלפיי לאור כל הדברים שעוברים עליי . קודם אני צריכה לעשות סדר בראש שלי כי הכל מבולגן אצלי בראש ."

כמובן שרשמתי שאני מבין אני אשמח שניצא בעתיד . והיא יודעת שאני רוצה אותה . וזהו פחות או יותר . הקטע הוא שניסיתי לדבר איתה כמה פעמים בוטסאפ ובכנות ההודעות שלה פשוט באות בסגנון "טוב עניתי לו , אני לא מסננת אותו ,זה מספיק בשבילו " . שלא לדבר על זה שלפעמים אני רואה אותה ,היא עושה כאילו היא לא רואה אותי . ואני יודע שאני לא אמור לקחת את זה ללב אבל איכשהו החום,החיבה שהיא הראתה לי התחלפה באדישות וקרירות כזאת מהירה שאין לי מושג איך היא עשתה את זה . מצד שני זה היה החבר הראשון שלה ... ואני הדייט הראשון שלה אחריי החבר שלה . השאלה שלי כזאת , האם יש טעם לחזר אחריה ? ואם כן איך ? כי היית לי פעם ידידה שהפכה להיות חברה שלי( המיתוס של הפרינד זון ... ) אבל היא לפחות הייתה עונה בהודעות כמו שצריך והיינו סתם מדברים בוטסאפ . בעוד שזאת עושה טובה שהיא עונה לי בכלל ... . אני מכיר את חברים שלה והיתרשמות שלי ממנה שהיא ילדה טובה ,שלא היו לה יותר מידי מערכות יחסים ולא יודעת איך לך לאכול את זה שגבר מחזר אחריה . אולי אני טועה ?

האם שווה לנסות להמשיך לחזר אחריה ?

לא ... מיותר כניראה היא בסרטים על האקס .
 
24
כן ... תנסה ליצור איתה קשר פה ושם ...
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות