אתחיל מלהגיד שאין לי הרבה חברים קרובים, בדגש על הקרובים. לא כי אני לא חברותית או משהו, אני פשוט לא מתחברת לכולם מאוד. יש לי כמה חברות טובות ועוד מסביב. היה לי לפני שנתיים חבר וזה היה קשר עם פרפרים כזה אבל לא רציני שמחזיק מעמד. מאז לא היה לי חבר וכבר תקופה ארוכה שאני מרגישה שהתבגרתי, שאני יותר מוכנה לחבר, למדתי מהטעויות של הפעם הקודמת וחוץ מזה, בגלל שאין לי הרבה חברים אני ממש רוצה את הבן אדם הזה שיהיה איתי בסוף היום, להתפרק אצלן, לדבר ולאהוב. בזמן הזה שאני ממש מרגישה צורך לחבר, אני שמה לב שלרוב הסביבה שלי יש זוגיות, לחברה הכי טובה שלי יש חבר, לאחים ואחיות שלי, כל פעם שאני נכנסת לאינסטגרם הכל תמונות של זוגיות, וזה גורם לי להגיד אז למה לי אין? למה בי לא מתאהבים? אני מבינה שאם אני לא אחשוב על זה ואמשיך בחיים שלי זה יבוא, אבל חלאס זה לא בא ואני לא מבינה מה דפוק בי, כי אני מודעת לעצמי מאוד, אני יפה, חכמה, מצחיקה מאוד, כריזמטית ותמיד במכרז אז למה שזה נוגע לאהבה בחיים לא ״בוחרים בי?״ זה משגע וכל אחד רוצה אהבה.
אמנם אני רק בת 17 וכל החיים לפני אבל הגיל לא משנה, ואני באמת לא יודעת מה לעשות כבר כי נמאס להמשיך בחיים כאילו שאין משהו שחסר לי. לחפש אני לא רוצה ולא אעשה כי בכוח זה לא יבוא
אני רק רוצה עידוד ממישהו שהיה במצבי או העיקר שתגיבו כי תגובות ממש עוזרות לי, כל תגובה באמת משפרת לי את המצב רוח ומידי פעם זריקת עידוד עוזרת לי, תודה רבה מראש לעונים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025