זה נושא שקשור לעם היהודי שתמיד עבר לי בראש. וזה לא מובן לי איך יהודים יכולים להרשות לעצמם להתנהג בצורה גזענית או הומופובית.
וזה ברור שלא כל היהודים ואני לא מכלילה אבל אי אפשר לפספס שיש ממש לא מעט אנשים בישראל שהם הומופובים וגזענים לכל דבר שטיפה שונה מהצורת חיים שלהם.
כאילו איך זה אפשרי שיהודים אחרי שעברו שואה רק כי זה מי שהם, כי הם יהודים. איך אנחנו יכולים לתת שיהיה גזענות והומופוביה במדינה שלנו אחרי מה שאנחנו עברנו ועדיין עוברים במדינות אחרות?
אנחנו הראשונים שצריכים לקבל אנשים אחרים כפי שהם ולא לשפוט
אי אפשר להגיד לאחרים שזה רע ולא בסדר להיות אנטישמי כשחלק לא קטן במדינה הזאת הם גזענים והומופובים. זה מטומטם לגמרי ולא הגיוני, מה ששנוא אלייך אל תעשה לחברך לא?
מה אתם חושבים על הנושא? יש פה מישהו שיכול בכלל לענות לי למה זה עובד ככה במדינה?
ואני לא אומרת את זה כי אני לסבית אני אומרת את זה כי אני פשוט לא יכולה לסבול אנשים שמפלים וגזענים לאחרים. זה כלכך צבוע ללבוש עכשיו את הצמיד של לשון הרע לא מדבר אלי ואחרי זה לשמוע מורה בכיתה מדברת על הומואים או ערבים ואז להגיד שצריך לשרוף אותם או אותי כי פאק אני לסבית
זה כאילו לא מסתדר לי בראש כל הנושא הזה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות