שלום לכולם,
אז כמו שמצויין - אני בן 24, דתי.
לפני כשלוש שנים הייתי בזוגיות של שנתיים עם מישהי. כמו כל זוגיות, היו עליות ומורדות, אבל בסה"כ - הייתי מאוד מאושר והתכנון היה להמשיך עם זה הלאה.
לצערי, החיים רצו אחרת ובעקבות אירועים קשים שעברתי (צבא, חיים אישיים ועוד דברים שלא אפרט) הגעתי למצב שאני משקר לבת הזוג כדי להסתיר את מה שעבר עליי. בדיעבד, כשהשקר התגלה היא החליטה להיפרד ולנקום בי בצורה משמעותית שדי ריסקה אותי.
לקח לי זמן לקום מחדש (נעזרתי באיש מקצוע), אבל היום אני כבר אחריי. לומד מקצוע נחשב, עובד, מצליח. עם זאת, איפשהו עניין הזוגיות לא התקדם לשום מקום. היו 2 בנות שאיתן הקשר היה יותר מיני מאשר זוגי, היו הצעות מצד בנות, אבל איפשהו אצלי העניין הזוגי לא מתקדם לאנשהו.
מרגיש מוכן לקשר חדש, בשל, כל הסביבה שלי אומרת לי שאני צריך לנסות ולהתחיל משהו..שאין סיבה שמישהי לא תרצה אדם שנראה סבבה, אישיות טובה והכל. ועדיין, אני פשוט מרגיש שיש איזשהו מחסום. לא מאוהב באקסית, בקושי נזכר במה שהיה, אבל הפרידה הקשה השאירה צלקת.
ממש אשמח לשמוע עצות, דעות, הערות או הארות שיסייעו בהתמודדות או יעזרו לפתח כיוונים להמשך.
תודה רבה לכולם!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות