היי, אשמח לשמוע מה דעתכם
אני סטודנטית למשפטים באוניברסיטה העברית, מתחילה שנה ג. מדובר בתואר אינטנסיבי ותחרותי, שלאחריו באה התמחות. אני משקיעה בתואר מאוד ואני מצטיינת דקאן, ובנוסף אני חברה בכתב עת נחשב בפקולטה. כל מי שהיה חבר בכתב העת בשנה ב יכול להגיש מועמדות להיות עורך בשנים ג-ד. מדובר במחויבות שממשיכה עד אחרי התואר, כלומר לתוך ההתמחות. זה מאוד אינטנסיבי, ממש עבודה במשרה מלאה (ללא תשלום).
אני מאוד מתלבטת אם להגיש מועמדות. להיות עורך זה מאוד-מאוד נחשב, הסטודנטים שעושים זאת נחשבים לטופ של הפקולטה, וזה יפתח לי את הדלת להתמחות הנחשקת ביותר.
מה הבעיה? אני לא מתחברת לעבודה, לא נהניתי במיוחד מההשתתפות בכתב העת לאורך השנה, בעיקר כי זה העמיס עליי עם הלימודים, והעומס כעורכת צפוי לגדול הרבה יותר. מרגיש לי לא נכון להיכנס לתפקיד כזה אינטנסיבי בתחושה שפשוט לא בא לי לעשות את זה.
אבל, אנשים מהצד אומרים לי שאני חייבת להגיש מועמדות, שזה בדיוק בשבילי ושאני אתחרט אם לא אעשה את זה. אני באמת לא יודעת. כרגע לא להגיש מועמדות מאוד קוסם לי, ונותן לי תחושת הקלה. מצד שני, יכול להיות שאם יגיעו ההתמחויות, ולא אקבל את ההתמחות שאני רוצה כי לא אהיה עורכת, אני אתאכזב.
מה דעתכם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות