טוב ... הכותרת ניראת נורא ... אבל האמת יותר מורכבת מן הסתם.
אני בת 32 , נשואה כ 7 שנים ואיך לומר "הכל מת" .. אין זוגיות, אין אינטימיות, יש רק יום יום טכני , אפור, משעמם . אנחנו מתנהלים בבית בפקודות , עם מעט מאוד רגש ורגישות. אין בינינו דו שיח נעים ... בקיצור אין תיקשורת זוגית בכלל.
יש לציין שכבר שוחחנו על העניין, הלכו לייעוץ זוגי, ניסינו כל מני שיטות אבל האמת היא , בכנות, לי נמאס !
נמאס ממנו, נמאס לחיות איתו, אולי אני זאת שלא נותנת צ'אנס אבל זה לא בא לי סתם. עברתי איתו תקופות קשות מאוד, והוא יצא בן אדם שקרן, אינטרסנט, וחסר מצפון. הוא התנצל, ביקש סליחה, נסה באמת שניסה להשתפר , אבל הצלקות שלי פשוט לא מגלידות לצערי. אצלי כאילו "כבה הנר" ואני לא מצליחה לעבור הלאה....
הבעתי רצון מס' פעמים לא קטן, להתגרש, לפרק את המסגרת כי זה פשוט לא עובד בינינו, רציתי שהכל ילך יפה עד כמה שאפשר. יש לנו 2 ילדים קטנים ואני לא רוצה לגרום להם סבל מיותר.
בעלי פשוט לא מוכן, דעתו היא בגדול (ממש בגדול) , שיש לנו מה לשקם ושאנחנו צריכים לעבוד על עצמינו.
בגלל שאני האמת גם לא סגורה על פירוק המסגרת, והאמת היא שטוב לי ונוח לי ככה. (אני כנה ... מה לעשות ... ) הצעתי לבעלי "נישואים פתוחים" - כלומר אתה עושה מה שאתה רוצה עם מי שאתה רוצה , ואני עושה מה שאני רוצה עם מי שאני רוצה .
הוא לא מוכן לשמוע !!!!
טוען בתוקף שהוא אוהב אותי .... ושאני היחידה (אבל מתכתב בפייס עם כל מני .... לא יפה להגיד כאן )
בקיצור, אני מרגישה כמו בן אדם "מאובן" , קשה לי ככה, רוצה להרגיש מושכת, נשית, אהובה, רוצה שיפנקו אותי .... ויש מישהוא כזה , הוא ידיד טוב ויודע עלי הכל , הוא נשוי והוא איך אומרים "רוצה לעשות לי כיף"
אני לא יודעת מה לעשות ... אני בדילמה איומה... כבר כמה פעמים דיברתי עם בעלי - רמזתי לו - מה שאתה לא נותן (מכל בחינה חוץ מסקס) אני מקבלת בחוץ!!!
את הפירגונים, החיזורים, החיזוקים החיובים והמחמאות ... .אבל סקס עם אותו בחור אני לא מעזה ... כאילו בעיניי זה בבחינת "לאכול את העוגה ולהשאיר שלמה" ... לא יודעת איך לעשות את זה ... אם זה בכלל מוסרי לעשות את זה.
הידיד שלי מראה לי הוכחות ... (באמת) ... לבחורות מכל מני סוגים ומכל מני מגזרים (גם חרדיות אדוקות כן כן ... ) שלא "דופקות חשבון " כמו שאומרים. ואני משתגעת, איך הן יכולות , איך הן חיות עם עצמן .... אני לא מבינה !!
אני אשמח לכל עצה מועילה ... בבקשה .... אל תרשמו שטויות ....
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות