אני בחורה אדישה בסקס , לא יוזמת יותר מדיי לא פעילה יותר מדיי , הגבר עושה את רוב העבודה. אבל התחילו לזרוק לי על זה הערות וזה קצת מעליב ...אני לא חיית מין במיטה ולא רוצה להיות גם אבל איך להשתפר ? איך לענג קצת יותר ? איך להיות קצת יותר פעילה או יוזמת ? לא לקחת את כל היוזמה ולהיות מובילה פשוט להשתפר כדי שלא יעירו לי שאני כמו 'גופה'.
אני לא כל כך אוהבת משחק מקדים בטח לא ארוך אלא נהנית יותר מאפקט החדירה , בנוסף אף פעם לא גמרתי עדיין והפעם היחידה שהייתה נראית לי הכי קרובה ללגמור התערבבה לי עם תחושה של פיפי והחזקתי את עצמי כדי לא להשתין בטעות על הבחור ...איך להשתחרר יותר ולהרשות לעצמי לגמור ?
הפעמים הבודדות שאני דיי פעילה וחרמנית יותר הן אחרי שאני שותה אז אני מרשה לעצמי להיות יותר משוחררת ולהנות יותר אבל אני לא רוצה לשתות כל פעם לפני כדי להנות עד הסוף ...חוסר השחרור נובע מזה שאני דיי בן אדם מופנם וביישן בקטעים של אינטימיות אז דיי קשה לי להראות הנאה.
כרגע התחלתי קשר עם מישהו שהוא אוהב סקס אלים , זה מלחיץ אותי איך להגיד לו את זה בעדינות שאת הפטיש הזה לא ינסה עליי ?
תודה רבה :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות