אני והאקסית היינו כמעט שנה ביחד עד לפני חודש, היא הראשונה אחרי שנים שבאמת הרגשתי אליה משהו אבל בכל זאת המשכתי פשוט להיות על אוטומט ובסוף גם היא התחילה להיות ככה ונפרדנו כי היא כבר הרגישה שזה לא זה למרות שהיא עוד אוהבת אותי ואני אותה, והיא ביקשה זמן להיות לבד.
בהתחלה לא ידעתי מה להרגיש, אחרי זה הבנתי מה היה לי בידיים ונתתי לו ללכת וניסיתי לתקן אבל כבר היא הייתה נעולה על להיות לבד וביקשה שלא נהיה כרגע בקשר לפחות עד סוף החודש - זאת הייתה שיחה עם בכי כשהלכתי אליה הביתה כי כבר היה לי קשה מדי פשוט לחכות עם הנתק.
בגלל שרק לחכות הורג אותי מבפנים ומבחוץ, עושה אותי חולה ומוציא לי את החשק לחיות אז אני באמת מתקדם קדימה, נרשמתי ללימודים, סגרתי טיסה תקופה ארוכה והאמת טוב לי, אפילו חזרתי לצאת לדייטים כי אם האופציות שלי זה לבד ורע לי או לבד וטוב לי אז ברור שאני רוצה שהיה לי טוב והאופציה להיות ביחד כרגע לא קיימת.
מפחיד אותי לחשוב שאולי בשביל להעסיק את עצמי ולא לחשוב עליה אני הולך רחוק מדי ושהיא לא תרצה שנחזור כי כבר התרחקתי מדי כי עמוק בפנים אפילו שטוב לי , אני עוד אוהב אותה , ולשכוח אותה זה הדבר הכי כואב שעשיתי בחיים.
מישהו היה פעם במצב שלי ויכול להמליץ מה לעשות ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות