שלום לכולם,
יש לי חברה רצינית כבר ארבע שנים הכרנו עוד באונברסיטה שנינו מחזיקים במשרות טובות והכל ממש טוב ואפילו מתכוונים להתחתן.
היא בחורה ממש יפה וחכמה וכיף לי לשהות במחיצתה ואין רגע משעמם עד לרגע בו אנחנו מקיימים יחסים. פה הבעיה! מאז ומתמיד אני זה שיוזם ורוצה לגוון (אני מתכוון לתנוחות וכל מיני דברים קינקיים..) והיא כמעט בלי להגזים מין זה ממנה והלאה אם לא הייתי יוזם היא היתה יכולה לחיות טוב גם בלי זה.
אני מפחד שלאורך הזמן זה כן יטריד וכן יפריע אני שמעתי על המושג התאמה מינית אבל אף פעם לא ייחסתי לזה משמעות אמיתית.
אני מאוד אוהב אותה ומכבד אותה ולכן מתפשר על המון דברים ואני מפחד שההתפשרות הזו היום כשאני מאוהב תפריע עם הזמן ...גם כשאני רואה סרטונים (וזה לבד) אני מדמיין אותה ולא אחרת ואני רוצה לעשות את הדברים שאני רואה איתה ולא עם אחרת. אני מפחד שאני לא ברור אבל את לא מתכוון לדברים סוטים אלא לדברים רגילים תנוחות ,מין אוראלי, שפיכה על בת הזוג (כן אפילו בפה..)
מרגיש חסר אונים וממש לא יודע מה לעשות ואולי סתם הכל בראשי. האם להסתפק במה שיש לי וזה המון ולהתפשר על המין או שבאמת לאורך זמן זה ישפיע?
בבקשה עיצות אמיתיות ולא לכתוב שטויות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות