יצאתי עם בחור לפני כ3 שנים, הוא סיים את הקשר ביוזמתו. יש לי בעיות אמון והיה לי קשה לבטוח בו למרות שאף פעם לא נתן סיבה לכך ,זה גרר ריבים לא מוצדקים מצידי ועצבים מיותרים. הבנתי את זה מאוחר מידי וכל ריב וריב הוריד לו עד שהוא הפסיק להאמין לי שזה ישתנה והחליט לסיים. נשארנו בקשר ונסתי לדבר איתו, כל אחד מאיתנו טס לכמה חודשים וגם אחרי זה נפגשנו ביוזמתי ולאחר מפגש מפגשים העלתי את הנושא של לחזור. הוא לא רצה כי אמר שלא יכול לנסות משהו כשלא באמת רוצה ומאמין שזה יעבוד. חייבת לציין שמדובר בבחור משכמו ומעלה ואין לי לו דבר אחד לא טוב להגיד עליו גם היום.
אני מאוד אוהבת אותו ולא הפסקתי לרגע, לא פגשתי אף אחד שמתקרב אליו בשום קנה מידה.
היום הוא נמצא בזוגיות כבר שנה וחצי. כשהתחיל את הקשר ניסיתי לשמור איתו על קשר, בהודעות ניטרליות כמובן ופשוט להישאר בסביבה ולקוות להזמנות. הוא לא תמיד שיתף פעולה כל כך למרות שחזר ואמר שישמח להישאר איתי בקשר והוא שמח שגם אני רוצה. דיברנו מספר פעמים על מה חדש בחיים ואכן היה מה בנושא לימודים וקריירה. טסתי לחול למספר חודשים בזמן השהות ניסיתי לפתח שיח והתכתבנו קצת מספר פעמים ביוזמתי, בשיחה האחרונה הוא לא זרם והחלטתי לנתק קשר כל עוד הוא בזוגיות.
אחרי שנה ללא קשר בכלל נתקלנו במקרה בעיר כאשר היה עם חברים, הצטרפתי אליהם לרבע שעה ודיברנו. הרגשתי שזה סימן כי היה לי מאוד קשה ויזמתי שיחה ומאז כ7 חודשים שיש בנינו שיח. השיח התחיל ביוזמתי, עד שקיבלתי גם הודעה מיוזמתו, רוב הזמן אני יוזמת, זה התפתח לאט לאט והיום שנינו מגיבים אחד לשני על סטורי ומדברים רגיל. כמובן השיח הוא לא בנושא זוגית. כמו כן, התחלנו ללמוד השנה באותו מוסד ונתקלנו מספר פעמים וניהלנו שיחות נחמדות.
לסיכום, הוא נמצא בזוגיות שנראית מאוד טוב ובת זוגתו דואגת לשתף כל דבר אפשרי. אני מאוד אוהבת אותו והרגשות שלי כלפיו אפילו התחזקו עם הזמן. אני בטוחה שאנחנו יכולים להצליח ביחד היום ושעצם זה שבמפתיע חזרנו לקשר כלשהו וזה שהוא נבנה מכלום בתקופה הזו מחזק לי את התחושה שמשהו בנינו יכול לקרות. אני לא מצליחה לדמיין את ההמשך ללא סיכוי לנסות איתו שוב.
האם לדעתכם יש לזה סיכוי במידה והקשר הנוכחי לא יסתדר?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות