אהלן.
אני גר כחצי שנה בדירת שותפים שבה יש שלושה חדרים ושלושה שותפים(אני ושתי בנות) אני והחברה החלטנו לעבור לגור יחד בדירה אחרת ועכשיו בגלל שאני עדיין תחת חוזה משותף איתן בעל הבית לא מוכן להוציא אותי לבד מהחוזה ולהכניס אדם אחר,אך הוא מאשר לי לסבלט אותה בכפוף לחוזה שמעניק לי אישור לתת לאדם אחר להשתמש בחלקי בדירה.
פירסמתי מודעה וענו לה שני גברים ובחורה אחת.
ומתוכם רק הבחוקה יכולה ורוצה בכלל להיכנס לדירה אך השותפות מסרבות לכך שבחורה נוספת תיכנס לדירה.הבחורה היא סטודנטית צעירה מצרפת ודוברת אנגלית.והשותפות טוענות שזכותן לשלול אותה ולא להכניס אותה לדירה ואמרו שאם היא אן ץיכנס לדירה הן יאמללו אותה עד שתרצה בעצמה לעזוב.
בינתיים הבחורה לא מרגישה נעים ולא רוצה להיכנס לדירה ואני נשארתי במצב שכרגע אני משלם את הוצאות הדירה מבלי לגור שם בגלל שהן החליטו שהן לא רוצות נשים וגברים שהם לא ישראלים.
ומפעילות בריונות ומאיימות להתלונן עלי בהאשמות שקריות.
האם יש להן זכות לזה?
האם אני באמת צריך להתחשב בהן עד כדי כך?
הן ממש דורשות שיהיה גבר ישראלי..
אשמח לשמוע עצות ואם יש עוד שאלות לגבי השאלה אשמח לשתף.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות