שלום לכולם.ן
אחרי פרידה של שנתיים וחצי עולה בי השאלה כפי שציינתי בכותרת.
אני אדם של כמה שפחות מדיה ואפליקציות שונות, כלומר, אין לי פיייסבוק ולא כל שאר הדברים.
אני יודע שזה נתפס כמוזר ושונה בנוף שכולם רגילים אליו (לפי מה ששמעתי), אך לשמחתי אני מרגיש מאוד בטוח בעצמי ושלם עם זה ומנהל חיים משלי. כן, אני עובד, לומד, פעיל במספר מסגרות ומחזיק מכמה תחביבים ועיסוקים אישיים משלי למען הנפש.
זוגיות זה דבר שלשמחתי במהלך חיי הצלחתי להכיר במציאות (ואני בעד). נראה שרוב הדברים מתנהלים והופכים להיות קיצוניים יותר בגלל התפתחות המדיה, שפיטה מיותרת וחברת בסיס וגישה שמי שלא כמו כולם הוא "לא ראוי" או מסתיר משהו.
אני באופי שלי פחות מתחבר למועדונים, מסיבות סיגריות וכל זה. אני מחובר להנאות אחרות, אוהב פרטיות, וסולד מכל מה שקשור לתרבות הפופולארית והסטלה.
עניין הפייסבוק אצל בת הזוג כי כבר ראיתי שזה פוגע המון בדברים ובתקשורת אחד לבין השני.
האם יש סיכויי להכיר משהי שלא מחוברת לרשתות חברתיות? או שזה דבר שאשכח ממנו לגמריי?
ואם כן, איך לא לתת לזה להפריע לי, כי כמה שזה מפריע לצד השני שאין לי פייסבוק, באותה מידה זה מפריע לי שלה יש פייסבוק. וחוץ מזה שאני הופך להיות מיעוט, עד כמה הקושי הזה יפריע לי בעידן שכזה בלהכיר משהי שוב.
תודה לעונים/ות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות