שלום, שמי סיוון בת 19, חיילת כבר מספר חודשים.
לפני שהתגייסתי קיבלתי זימון למאבטחת מתקנים (משום מה לא קפצתי על ההזדמנות כי הייתי בטוחה אז בזמנו שזה חרא של תפקיד)
אבל עכשיו גיליתי שזה בול מה שאני צריכה.
אני כרגע במודיעין, בסביבה מאוד רעה. כלומר, רע לי מאוד מבחינה חברתית בבסיס ובבית שלי יש לי בעיות כלכליות שמאוד משפיעות עליי לרעה (אני כל הזמן מפחדת שיקרה משהו רע בבית) ובנוסף אני פשוט לא מתחברת לתפקיד שלי.
אני כבר נפגשתי עם קבן ואמרתי לו לגבי הבעיות החברתיות שלי והמצב בבית, הוא אמר לי שהוא יתן לי עוד חודש לנסות ואחרי זה נדבר.
הקטע הוא שאני לא רוצה להישאר במקום שאני נמצאת בו יותר, אני באמת לא רוצה. רע לי בטירוף, אני בדיכאון כל היום ורק בוכה.
אני אמורה להיפגש עם הקבן שוב בקרוב, השאלה אם אני יכולה לבקש ממנו להפוך להיות מאבטחת מתקנים או לא? ואם כן מה אני יכולה להגיד לו שיספיק ישכנע אותו באמת להעביר אותי לשם?
בינתיים פשוט בדיכאון מטורף, ובאמת שכל מה שאני רוצה זה לעבור להיות מאבטחת מתקנים כמו שהוצע לי בהתחלה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות