יש לי דיפלומה של הנדסאי אלקטרוניקה ממכללה לאחר יג יד וללא ניסיון פרט לניסיון שהשגתי משיעורי המעבדה ומפרויקט הגמר.
בנוסף אני בצבא עוסק בבדיקות תוכנה של הצבא אבל ללא דיפלומה וקורס של שבוע אבל יהיה לי 3 שנים ניסיון צבאי בבדיקות תוכנה וראיתי שיש הרבה משרות עבודה בבדיקות תוכנה QA.
הייתי רוצה לדעת לאיזה מקצוע לדעתכם כדאי לי לפנות ומבחינת מה? באיזה מקצוע השכר טוב יותר? התנאים טובים יותר? איפה יש יותר משרות עבודה? האם בתור מעסיק הייתם רוצים מישהו ללא ניסיון אבל עם תעודה או להפך מישהו עם ניסיון ללא תעודה? איזה חברות מעסיקות בודק תוכנה ואיזה חברות מעסיקות הנדסאי אלקטרוניקה?
נ.ב. אני לא מעוניין להמשיך לימודים כלשהם מעבר למה שיש לי כך שלא מעוניין להשלים למהנדס אלקטרוניקה או לבצע קורס מורחב בבדיקות תוכנה לקבלת דיפלומה. עשיתי את כל הלימודים לפני כשעוד יש לי ראש ללימודים והצטיינויות מאשר לאחר הצבא, כך לא אצטרך להתעסק עם זה ואוכל להתחיל את העתיד שלי בעבודה ולא בלמידה נוספת.
אשמח לדעות והצעות ועובדות שתוכלו לספק לי בנושא. תודה מראש.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות