מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 235217
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

טבעונית כבר תקופה, ומעורערת בזמן האחרון, מרגישה שאני צריכה להוכיח את עצמי לעולם

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/10/18 בשעה 20:14

אז עברתי לטבעונות מאידיאולוגיה בעיקר, למרות שאני מבינה גם את ההשפעה הבריאותית והסביבתית החיובית בנושא. בהתחלה הייתה לי הרבה מוטיבציה, והייתי מאוד נחושה לקחת חלק בשינוי העולם.
אני מרגישה שהמוטיבציה הזאת ירדה לחלוטין. כאילו שזה כבר לא בראש שלי, ושכבר לא אכפת לי באמת.
הביקורת הסביבתית גם כן משפיעה עליי מאוד לרעה. כל הסטיגמות על טבעונים, הדעות הקדומות של האנשים סביבי וגם הדעות שמגיעות ממקום של עין ביקורתית וחשיבה רציונלית, מורידות לחלוטין את החשק שלי להמשיך בדרך הזו.
אני לא חושבת שטבעונות היא אורח חיים לא רציונלי, להפך. כשהתעניינתי בנושא רדפתי אחר האמת ומצאתי אותה פה. אבל כבר הפסקתי לרצות באמת לדבר על זה עם אנשים. וכבר שכחתי למה אני בכלל טבעונית. אני כבר לא מתעניינת בנושא ולא חוקרת אותו יותר. כששואלים אותי שאלות אני לא יודעת יותר מה לענות, ולא באמת רוצה לענות. לא אכפת לי כבר, ואני בעיקר מביאה רושם של אדם מגוחך לחלוטין. וגם אם ארצה לדון על זה, אני לא אדם שיודע לדבר. אני האדם האחרון להיות אסרטיבי וכריזמטי, ואני לא מאמינה שאני יכולה להשפיע. אני לא יודעת עד כמה יש לי השפעה אמיתית אם אני רק אדם אחד, שלא יודע לשכנע ולהילחם על עקרונותיו מול אנשים. כי אולי רק ככה משנים את העולם, ומצליחים בעצם להחרים את התעשיות.
אני לא שוברת את אורח החיים עדיין רק כי זה לא קשה לי מבחינה תזונתית. אני לא רוצה לאכול בשר, או מוצרי חלב, או ביצים. פשוט לא מתחשק יותר מדי, סבבה לי. וכי אני סומכת על עצמי שבכל מקרה התחלתי עם זה מסיבה טובה.
אבל אני מרגישה שאני צריכה גם להוכיח את עצמי לעולם. ויותר מזה, לפעול מתוך רצונות אמיתיים ושאיפות.
אני לא יודעת איך לאסוף את עצמי. אשמח לעצות, אני מודה מאוד לקוראים ולעונים.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות