יש לנו חבר טוב בחבר'ה שמסתובבים וגדלים יחד כבר 25 שנה ושאני אוהבת אותו אהבת נפש. אהבה כזאת שאני מוכנה לשים את ידיי על גחלים רוחשות בשבילו. אהבה עצומה שרואים בסרטים כשרוצים להגיע למעמקי הנפש במקום שפוגשים רגשות ותחושות בלי רקע ובלי כלום. רק נשמות.
החבר הזה מסתובב מדי פעם עם כל מיני אנשים שאני אישית לא מבינה איך הוא מגיע למצבים ולאנשים האלה, אנשים מתחתית של תחתית המוסר,כאלה שגורמים לו לסובב גב כי רק אמרו לו.
האנשים האלה חופרים וחופרים וגורמים לו לזגזג ואז כשמתעורר הוא נפגע ומתיישר עד לפעם הבאה, דבר שאפשר לזקוף לזכותו שיש לו חוזק ועוצמה כמו מתנה מאלוהים.
לאחרונה הוא מסתובב עם מישהי שהתיידד איתה והביא אותה אלינו לכמה מפגשים על האש וידעתי לתהות מהר על קנקנה. הבחורה מבחינתי ובשלב זה בונה עליו תוכנית מימון תקציבי/כלכלי לכל האסונות הכלכליים שנפלה אליהם והם הרבה. בור ללא תחתית ואי אפשר להגיד לה כלום כי היא מסוג האנשים שלא רואה אף אחד מלבד את עצמה ומוכרת הצגות. הבחור לא קולט שמנסה למשוך אותו נוכלת. עוצם עיניים ועיוור - כלום. הבחורה קנתה למשל יחידת נופש באיזה אי שאף אחד לא מכיר ב670 אלף דולר בעשרות הלוואות וצוחקת לנו מול הפרצוף שאין לה שקל להחזיר ומתה כבר להטיס אותו איתה החורף לאי הזה כי שם יהיה קיץ כשכאן חורף.
הוא יודע מה אני חושבת והגעתי למצב שאני בדאגה בלתי פוסקת לחבר נפש שאיני יכולה היום להציל אותו יותר מעצמו. אני יודעת בוודאות שמהנקודה הזאת בחיים הבחור הזה יילך ויסתבך ויהיה לו קשה לקום ולהתאושש ממה שהוא יכנס אליו אם ימשיך איתה את הקשר.
מה אני עושה? אני מיואשת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות