חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

לאחר כמה זמן מקבלים את אלבום החתונה מהצלם?

S בת 23 | כתבה את השאלה ב-29/08/18 בשעה 12:02

התחתנתי לפני כחצי שנה בדיוק. נתנו לצלם את כל הסכום ביום החתונה שזו היתה טעות ענקית, אני יודעת, פשוט לא היה מי שיכוון אותנו ובנוסף גם מכירים את הצלם דרך מכרים.
חבר של בעלי התחתן עם הצלם ולקח להם שנה לבחור את התמונות ולכן קיבלו את התמונות לאחר הרבה זמן. לא חשבנו שגם אם שולחים מהר את התמונות מקבלים את התמונות לאחר הרבה זמן.
כשהיינו בשיחה הראשונה עם הצלם אז לא היה לנו דיבור על מתי בדיוק האלבום יהיה מוכן, אבל הוא אמר שאם שולחים מהר את התמונות הנבחרות זה לא אמור לקחת הרבה זמן.
אנחנו בחרנו תמונות לאחר חודש וחצי והנושא התעכב והתעכב והתעכב. מאז אנחנו כל הזמן רודפים אחרי הצלם הזה שיעשה לנו כבר את האלבומים !!!! זו זכות בסיסית שלנו לקבל את מה שמגיע לנו אחרי שכבר שילמנו את כל הסכום ועשינו כל מה שביקש ועמדנו בזמנים והוא עשה אפילו פאשלות רבות בחתונה והבלגנו ושתקנו לו (כמו למשל לא הביא רחף למרות שהבטיח ועוד כמה דברים).
אחרי כל כך המון ריבים איתו אני מרגישה כבר מיואשת. כל שבוע מחדש לשלוח לו הודעות והוא עונה" השבוע אני בחופשה" אחרי שבוע שולחת לו שוב הודעה ושוב "אני בחופשה" כל החיים שלו הוא בחופשות עם המשפחה שלו!!! ומה איתי? מה עם מה שמגיע לי? בעלי גם רב איתו המון אבל כבר שנינו מיואשים.
אני כבר מבינה הרי שהוא בכוונה לא עושה את האלבומים, זה ברור לי לגמרי שהוא בכוונה לא עושה.
האם כדאי לתבוע את האדם הזה? אני פשוט רוצה שיביא כבר את האלבום (אבל מפחדת שאז התמונות באמת לא יפותחו לעולם). מעבר לזה לא רוצה כסף ולא רוצה כלום, רק את תמונות החתונה שלי!! מה כבר ביקשתי???
הבן אדם הוא הוא פשוט רע !!!!!!
אין לי דרך אחרת לעשות אלבום כי התמונות שבאתר הן לא באיכות טובה בכלל וגם עם הלוגו שלו ורק הוא יכול להוריד את הלוגו כך שאין לי סיכוי לקבל אותם בצורה טובה בלעדיו אחרת הייתי עושה זאת מזמן.
השאלה שלי היא אולי אני מגזימה?? אולי חצי שנה לחכות לאלבום זה כלום זמן? התחתנתי בחורף, אחרי חודש וחצי שלחתי לו כבר את התמונות שזה היה בערך לפני פסח משהו כזה והיה לו הרבה זמן לעבוד על זה כי היה גם את תקופת העומר שאין בכלל אירועים. אני באמת לא מבינה מה הקטע שלו אני משתגעת כבר.
בא לי פשוט לעשות עליו שיימינג ענקי !!!!!! לספר לכולם עליו ולהוציא לו שם רע! הבעיה שאני לא בן אדם כמוהו ואני לא יהרוס לבן אדם את הפרנסה ואת השם שלו כי אני פשוט לא אדם כזה אבל אני מרגישה שאני חייבת להרע לו בצורה כלשהי רק כדי שיפתח את העיניים ויתן כבר את מה שמגיע לנו ושנפסיק להתחנן אליו כל יום!!!!!!!!!!
השאלות שלי:
מה עוד אפשר לעשות לדעתכם?- לתבוע אותו? לעשות עליו שיימינג ענקי? להתייאש ולחכות שהוא יזיז משהו? לחכות עוד כמה זמן (לכתוב לי בתגובות כמה זמן כדאי עוד לחכות)?
כמה זמן לדעתכם אמור לקחת לעשות אלבום חתונה? גם את התמונות המוגדלות אגב הוא עוד לא עשה ולא טיפל בהן!

אשמח אם תענו לי על כל השאלות ותאמרו לי מה הייתם עושים במצבי. אני פשוט מיואשת ומדוכאת כי זה באמת מאוד חשוב לי כבר. עצוב לי נורא :(
ועם זאת רוצה לפתוח לכולכם את העיניים- בחיים לא לשלם לפני שרואים את כל התוצאות!!!!!! אל תעשו את הטעות שאנחנו עשינו. צלם שידרוש מכם את כל הסכום זה צלם נוכללל!!!

לאחר כמה זמן אמורים לקבל את האלבום?

עד 3 חודשים זה נורמלי
 
8
עד חצי שנה זה נורמלי
 
1
חצי שנה - שנה
 
1
מעל שנה יכול להיות סביר
 
1
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות