הגיע הרגע אני בסיום של טיול גדול סיימתי צבא וכולי מפחדת מה עכשיו?
כולם אומרים לכי אחרי מה שאת אוהבת וטובה בו .
אז אני אוהבת איפור למדתי איפור בזמן הצבא ואפילו עבדתי בחברת איפור קטנה בזמן הצבא כשנה .
קצת בשביל הפרופורציה חבר שלי גדול ממני בהרבה סיים תעודה באדריכלות הנדסאי .
ואני תמיד חשבתי טוב אסיים צבא יעבוד כמאפרת ונרא מה היה ועכשיו כשהוא מדבר על העתיד ועל עבודה מסודרת אני מתחילה לקנא ולחשוב מה אני רוצה !
ואולי איפור זאת לא הדרך. זה לא כסף טוב . ואני רוצה לחפש תחום שיעניין אותי בכול מקרה .אני בסופו של דבר לא ניסיתי הרבה בחיים .
ואני מפחדת להרגיש פיספוס כול הזמן רואה את הנשים האלה שבאות אחרי העבודה לחנות שעבדתי בה כולן ממורמרות חסרות חיים פתאום רואות את החנות ממתקים שאני עובדת בה ותמיד אומרות לי כמה אני מקנא בך שאת עושה מה שאת אוהבת .
אבל בגיל 40 איך אני התפרנס? אני רוצה להתחתן ובית ילדים .
אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה וכולי לחוצה וכול הזמן שאני בטיול ההורים הרוסים שלי ״את חושבת על לימודים?!״ ואני כבר מבולבלת .
מה עדיף ללכת עם הזרם וללמוד מחשבים לחשוב כול יום שהיה מצב ואולי היה מאפרת ? או ללמוד משהו שהיה לי ולהמשיך באיפור ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות