אני בת 16. די שמנה. ויש לי בעיה כולשהית בחזה שבגללה יש לי אחד קטן ואחד די גדול, ויש גם מין גושים כאלה בחזה שלי. חשבתי שזה סרטן, בגלל זה הלכתי לרופאה. היא אמרה שזה סוג החזה שלי או משהו כזה, אבל בקשר לאי סימטריה אין מה לעשות אלא ללכת לעשות ניתוח, וגם בגיל הזה פלסטיקאי ינתח אותי בגלל ההבדלים המשמעותיים. הנקודה הראשונה היא שאני שמנה. לרדת במשקל ואז להתנתח? זה משפיע? זה משנה?
הבעיה השנייה היא שזה מפריע לי נורא מבחינת ביטחון עצמי. אני בן אדם נורא מיני ומאוד הייתי רוצה לעשות סקס, אבל בגלל שתי הבעיות שלי אין לי מספיק ביטחון בשביל זה.
עוד בעיה היא שהמשפחה שלי דתית ואמא שלי לא רוצה שאני אתנתח לפני גיל 18. אבל זה נורא מפריע לי. ללכת לקנות חזיות מוביל ישירות להתקף חרדה. איך להגיד לאמא שלי שאני רוצה להתנתח? יש טעם בכלל, אם אני לא רזה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות