התחלתי לעבוד לאחרונה באולם אירועים מאוד יוקרתי ומפואר. אני יודעת מה לעשות ואיך באופן תיאורטי, אבל המעשי קצת מתפקשש לי..
לדוגמה באירוע מסוים שאלתי את האורחים איזה מנות עיקריות הם רוצים בערך חצי שעה לפני שהתחילו להוציא אותן בכלל. הצעתי לפתוח להם בקבוק יין אבל כנראה לא עשיתי את זה מהר מספיק כי הם עשו לי מבטים.
אני באמת מנסה לעשות את הכי טוב שאני יכולה בשביל ההנאה שלהם והטיפים שלי..
יש לכם אולי עצות איך להיות מלצרית יותר טובה? איך לזכור מי הזמין מה, מה לעשות ומה לא לעשות, מה להגיד ועל מה לדבר איתם כדי שיחבבו אותי ויתנו לי טיפים? אני מרגישה שאני הורסת את האירוע שלהם כי אני לא טובה מספיק.. תודה רבה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות