אני רוצה להכין מתנה לחברה הכי טובה שלי, כבר יש לי רעיון אבל אני לא בטוחה שזה מספיק..
אז ככה:
תהיה קופסא אחת כזאת שבתחתית שלה יהיו כמה תמונות ממש מטומטמות של שתינו בתור ביטמוג'י ממוסגרות ביחד כזה, מעל התמונות יהיה בלון כזה עם קונפטי בפנים ועט בעיצוב מגניב כזה עם כיתוב מצחיק (ואז כשמפוצצים את הבלון מגלים את העט בפנים בתוך הקונפטי) ועל המכסה של הקופסא יהיה קיסם כזה היא יכולה להשתמש בו לפוצץ את הבלון ואני בטח גם אכתוב שם משהו.
חוץ מזה בנפרד אני אעטוף מכונת מסטיקים קטנה כזאת שבתוכה יהיו פתקים עם כל מיני נושאי שיחה ממש מטומטמים (כי יש לנו קטע כזה שאף פעם אין לנו נושאי שיחה חח), ואני אכתוב על זה משהו מצחיק או סתם "נושאי שיחה".
אה, וברכה מן הסתם.
זה מספיק? כי כאילו תכלס אם שמים רגע בצד את ההשקעה בשואו היא מקבלת עט, מסגרת עם תמונות, מכונת מסטיקים קטנה עם פתקים מצחיקים וברכה. (וטכנית גם בלון אבל הוא לא ישרוד)
ליום הולדת שלי (יומיים לפניה) היא קונה לי טישרט מצחיקה עם כיתוב שלדבריה הוא "בול אני" (לא ראיתי אותה, זו הפתעה אבל חברה אחרת אישרה שזה בול אני חח)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות