שלום אסק פיפול,
יש לי עניין חשוב לשתף אותכם יש מישהו בשם ישראל (שם בידוי) ( בן 18 )הכרנו לפני פורים בסיטואציה הכי לא נכונה זה התחיל במסיבה( היתה לי תקופה שהייתי מבולבלת ולא ידעתי מה אני רוצה מעצמי ויצא לי לעשות סטוצים ) הכרתי אותו דרך חברה והיא השאירה אותנו לבד דיברנו קצת ופשוט התחלנו להתנשק ואני רואה סביבי שכולם מסתקלים וחברים שלו באו לראות מה קורה איתו הם רצו ללכת. בדרך כלל שאני עושה סטוצים אני לא שומרת קשר זה סתם לרגע ולא רוצה לחזור על זה ( יש לי חארטות על זה אחרי) אבל איתו זה היה שונה הוא ביקש מימני את המספר ושאל עלי שאלות והתחיל להתעניין בי אני בכלל לא ראיתי אותו כאופציה או כל דבר. נתקעלתי בו באותה מסיבה עוד פעם והוא כאילו חיכה לי אבל לא התייחסתי אליו הבנתי שזה טעות ולא רציתי שיחזור על זה וחברים שלו שאלו אותי מה עם ישראל למה את פתאום לא מתייחסת. מאז אותו יום הוא לא שיחרר אותי היה לו את האינסטגרם שלי והוא התחיל להגיב לי על סטורי וסתם דיברנו קצת וחברה שלי טובה נויה ( שם בדוי) הבנתי שהם מכירים ככה שהיא העבירה לי מידע וספרה לי עליו.
עבר זמן וראיתי אותו כמה פעמים אבל התעלמתי למרות שלא רציתי ובפסח נסעתי לאילת ויצאתי שם עם ,לוי (שם בדוי) למסיבה וכנאה שהוא וישראל חברים הייתי בהלם והוא הכיר אותי לחברים שלי והעמדתי פנים כאילו אני וישראל לא מכירים וישראל לחש לי באוזן תפסיקי להעמיד פנים את יודעת מי אני. אני ולוי רקדני ואני רואה את ישראל כל שניה מסתכל עלי ומנסה להתקרב אלי יום למחרת הוא שלח לי הודעה ולא עניתי וככה זה המשיך קצת משחקי אגו כאלה עד שאני ולוי הסתיים בינינו וישראל היה שולח הודעות אז אמרתי יאללה אני יענה לו ( הייתי עצבנית על לוי ) ( לוי כנראה הוא רצה אותי לסטוץ והוא הבין שאני בנויה לקשר רציני ) בקיצור אני וישראל התחלנו לדבר וקבענו שנישב ואני יביא חברה והוא חבר הם באו באוטו וכמה דקות לפני שהם באו חברה שלי מתקשרת ואומרת לי שהיא לא תוכל לבוא ( למשנה הסיבה ) לא היה לי נעים לבטל להם אז אמרתי אני לוקחת סיכון הולכת אליהם לבד שני גברים בתוך דירה שאני לא מכירה ועשיתי טעות והכל הסתבך הם היו פצוצים הם עישנו מלא ושתתו ואני התמסטלתי שתיתי יותר מידי ובחיים שלי לא הגעתי למצב כזה שאני מקיאה משתיה חברה שלי באה. ואני וישראל לא הפסקנו להתנשק, היא לא ידעה מה לעשות ההורים שלי דאגו מצאו אותי בדירה שלהם מסטולה וחשבו שאני מסוממת הם הלכו לתחנת משטרה ורצו להגיש עליהם תלונה הם כעסו עלי ולקחו לי את הטלפון ושינו לי מספר והיה ברור להם שאני מנתקת איתו קשר אחרי שבוע לקחתי את הטלפון וראיתי שהוא שלח מלא הודעות ולא הבין למה נעלמתי ואמרתי לו שזהו שלא ישלח לכאן יותר הודעות אני לא רוצה איתו קשר הוא התקשר לנוי חברה שלי והתחיל לבכות לה שהוא באמת רוצה אותי ושאני חושבת שזה סטוץ ושהוא רוצה איתי משהו אמיתי ושכל פעם אני נעלמת לו. אני וישראל חזרנו שוב לדבר בזמן האחרון ונפגשנו אתמול, לא ציפיתי שיהיה לי איתו טוב. אנחנו שני סגנונות שונים אבל אני מרגישה שהוא משלים אותי בכל מיני דברים ואני ילדה כזאת שחושבת הרבה והוא מאוד לא! הוא זורם (בהיי כזה 24/7 מידי) והתחלנו לדבר על מה שהיה והסברתי לו שזאת היתה טעות כל מה שהיה ושאני לא כזאת והוא אמר לי שזה גם אשמתי שאני רציתי לשתות ושעוד לפני ששתיתי היה בינינו משו הוא צודק אבל אני לא יודעת עכשיו עד כמה הוא נאמן לי אמרתי לו איך אני יאמין לך שאתה לא מנהל משו מהצד שאין לך מישהי אחרת. כי בזמן שלא דברנו עשיתי הרבה סטוקר עליו ומצאתי מישי שהוא ניהל איתה קשר. וכל היום הוא מגיב לבנות ועושה לייקים. ובנושא ההורים אם הם ידעו שאנחנו ביחד הם יכעסו עלי ממש יצרחו עלי !!!
דבר ראשון תודה רבה לכל מי שקרה את החפירות שלי.
ודבר שני עם אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות עם עצמי ואיתו עכשיו מצד אחד הוא באמת לא וויתר עלי מאז היום ההוא אבל מצד שני איך אני יכולה לסמוך עליו הוא גם אחד כזה שיכול לשלוח הודעה ושבוע להיעלם אני מפחדת שהוא משחק איתי אמרנו שננסה שניתן צ’אנס אבל אני מפחדת לפתוח אליו רגשות ושהוא כאילו יחזיר לי ויפגע בי אין לי אמון יותר
בכל מקרה תודה רבה מראש ליועצים❤️
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות