מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 216215
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני די בודד ולא מצליח לעשות לעצמי חברים טובים, רע לי עם זה

די בודד בן 16 | כתב את השאלה ב-11/05/18 בשעה 19:56

שלום,
אני בתיכון ופשוט נורא עצוב לי שאני חוזר הביתה ואז נשאר בבית בלי לראות חברים. כל יום זה אותה שגרה, וזה פשוט עושה לי רע בנשמה. אני בן אדם די אובססיבי אז אני גם חושב על זה מלא!

בבית ספר אני מנסה להתייידד עם אנשים ויש לי אנשים איתם אני מדבר. שתי בנים, שלוש בנות בערך. אבל, לא יוצא מזה כלום. לחלק מהם הצעתי להיפגש אחרי בית ספר, סתם ללכת לאכול לפעמים אבל זה מייאש כשהצד השני לא מציע כלום. כאילו אנשים חושבים שאני נחמד אבל לא באמת רוצים להיות חברים שלי. יש לי גם קצת תסבוכת עם המיניות שלי. אני לא סגור על עצמי אבל בגדול אני נמשך גם לבנים ולבנות. הציקו לי עם זה שנה שעברה אבל עברתי בית ספר ועכשיו לא מציקים לי. אני בארון מכל מיני סיבות למרות שאני בבית ספר יחסית מאוד מקבל.

לפעמים אני פשוט פוחד להתקרב לבנים (בקטע של חברים, לא רומנטי) כי אני פוחד שיחשבו שאני מנסה להתחיל איתם. אני פשוט רוצה חברים אבל בגלל הקטע הזה וגם זה שאני חסר ביטחון אני לא כל כך יוזם. יש לי גם אובססיה כזאת לחשוב שאני מאוד נשי, ואני מפחד מזה, למרות שאני לא ככה (לא שיש לי בעיה עם בנים נשיים). אני כאילו מפחד להיות מגוחכך, להיות סיסי והדבר הזה לא יוצא לי מהראש.
עוד בעיה זה שאני תמיד מפחד להציע למישהו להסתובב איתי, או סתם מישהו. אני מפחד שיחשבו שאני בלי חברים ושיסרבו, ואז זה יהיה לא נעים. ויש אנשים שבאמת הייתי רוצה להיות חבר שלהם. נגיד איזה ילדה בכיתה שלי, שנראת לי ממש נחמדה אבל כשאני בא לדבר איתה, אני לא מוצא איזה נושא לשיחה, ופוחד להיות נשי ומגוחך, אז פשוט חוזר למקום שלי. יש סיכוי שאני גם קצת מאוהב בה.

קיצור מסובךךךךך...!!!! ומבאס!...
ת׳כלס גם הייתי רוצה להרגיש טוב עם המיניות, להרגיש טוב להתחיל עם בן, עם בת, בלי לפחד להיות מושא ללעג (בגלל שאני נשי, או הומו). די חפרתי... קיצור מה אני יכול לעשות בנושא?
תודה מראש!

עדכון מדי בודד, שואל השאלה 2018-05-15 13:47:06

חבל שאנשים לא עונים לי, באמת הייתי רוצה לקבל עצות.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות