בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 215813
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

הוא סקס טוב בלי רגש, להמשיך או שזה לא בא בחשבון?

יזיזיה בת 20 | כתבה את השאלה ב-09/05/18 בשעה 18:23

הי אז ככה זה הולך להיות טיפה ארוך. אני אספר את המצב ואחכ אשאל.
הכרתי בחור באפליקציה... במקרה הורדתי אותה באותו יום והצלחנו להכיר.
הוא ממש היה בעניין של לזרום וגם אני רק שאני חששתי טיפה... כי לא נפגשנו ואין לי מוסג איך הוא נראה. (שלח תמונות אבל מציאות לחוד ותמונות לחוד)
עכשיו הוא אמר לי בהודעות שהוא ממש מרגיש משיכה מטורפת אליי ושיש לו תחושת בטן מאוד טובה לגבי שהולך להיות לנו אחלה סקס וקשר טוב של יזיזים. (וממש התלהבתי שהוא אמר את זה.. כי אף פעם לא הרגשתי מושכת במיוחד.. ידעתי שאני יפה מאוד עד כדי כך שאנשים לפעמים עוצרים אותי ברחוב אבל תמיד הרגשתי לא מושכת ושגברים זה עם שלא לרמה שלי.. עפתי על עצמי בקטע רע.)
הוא כבר הציע את עצמו בתור יזיז.. עכשיו גם אני חושבצ על זה שאני רוצה יזיז.. לא רוצה קשר רציני אבל חייבת סקס.
לקח לנו יומים להפגש ובכל היומיים האלה הוא ביקש תמונות שלי שלא הרגשתי בנוח לשלוח לאדם שאני לא מכירה אז שללתי שוב ושוב. (הוא ביקש בסנאפ)
מפה לשם החלטתי שנפגש ונפגשנו. הייתי מופתעת לטובה חייבת לציין שנראה הרבה יותר טוב במציאות הוא ממש הפתיע אותי (כי אדם ששולל מיד לצערי )
והלכנו לדירה שלו ושם דיברנו קצת והייתי ממש מובכת ואז עישנו אז נפתחתי אליו טיפה יותר.
מפה לשם התחלנו להתמזמז והוא היה ממש אבל ממש מתחשב וכל הזמן שאל אם אני מרגישה בנוח ואם להפסיק או אם אני צמאה.. למרות שמצד שני הוא ממש היה אגרסיבי הפליק לי (היה מדליק רצח)
אחכ הכל נגמר התלבשתי ורציתי לחזור הביתה..
וזה כל כך מוזר לי כי היו לי בן זוג ואני יודדעץ שאח"כ הולכים לישון מחובקים והכל... וזה קצת היה מוזר למרות שהוא היה ממש מתחשב ודאג שיהיה לי נוח. ויש לי מין חשש כזה טיפה שאולי זה לא בסדר (מבחינת אולי שזה מוריד מהכבוד, או שזה אזור מסוכן שיכול להתערב פתאום רגשות, או שזה לא מתאים בכללי) ואולי לא הייתי צריכה להסכים... אבל הוא היה ממש ממש סקס טוב ואני חרמנית עליו אש כבר מבולבלת.
אז אחרי שסיפרתי את המצב יש לי כמה שאלות
1. זה בסדר שיהיה לי יזיז רק למין? או שסקס בלי רגש זה בעיה?
2. איך אפשר לא להתאהב ולשמור על קו נקי.??
3. איך אני אמורה להתנהג בתור יזיזה? מותר לי לדבר איתו על דברים אישיים שנגיד סתם חוויתי יום חרא? או לשלוח בוקר טוב? איך זה הולך.
4. האם מותר שיהיה לי עוד יזיז בתמונה בלי שידע עליו?
אשמח לעיצות .. תודה

האם זה בסדר

כן
 
33
לא
 
8
אני מגיב למטה
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות