זוגיות זוגיות
 
שאלה 208012
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

ההרגשה שמצאתי את מה שחיפשתי - אבל הוא לא טוב לי

בדוי גיל: 21 | כתב את השאלה ב-07/03/18 בשעה 22:10

אני ממש אשמח לעזרה , לעצה..
אני בת 22 , נמצאת בזוגיות במשך שנה וחצי עם אדם שאני מאמינה בלב שלם שהוא נולד בשבילי ואני נולדתי בשבילו , עם כמה שהמשפט הזה קלישאתי ואידיוטי , אני האחרונה ליפול לקיטש , אבל אני באמת מאמינה בזה.
בן הזוג שלי הגיע מבית הרוס - הרוס זו המילה הכי נחמדה שיש לי להציע , כך שהוא הגיע אליי מלא במטענים וחסום רגשית ברמה שאני לא ידעתי שקיימת , בכל פעם שהוא נפגע בהתחלה הוא היה מראה את זה בכעס ( לא צעקות ולא קללות חלילה ) , הוא לא היה מוכן להראות לי שפגעתי אם פגעתי , או שברגע שהוא היה מרגיש אותי " מתרחקת " ( כשבפועל פשוט הייתי בנקודת משבר בחיים האיישיים שלי ) הוא היה נבהל והולך ממני , כדי לא להתמודד עם המכה.
היום אחרי שנה של עליות ומורדות , הוא מדבר איתי על הכל , כל חומה שהייתה לו ירדה מעליו והסתבר שלי שצדקתי , ידעתי עוד מההתחלה שהוא ה"מכסה " שלי.. אבל ככל שנהוא הוריד מעצמו עוד הגנה ועוד שכבה כך זה התברר לי יותר ויותר.
כמובן שעדיין יש ירידות , הרי דפוס של חיים שלמים לא נעלם לגמרי בשנה , ואני?
אני מרגישה שאני מתחילה לאבד כוחות , לאבד סבלנות , לאבד את יכולת ההכלה שלי לפגמים שבו , וואני לא רוצה שזה יקרה , אני יודעת שאני היחידה בעולם שהוא נפתח אלייה בצורה הזו , הראשונה לראות אותו מזיל דמעה , הראשונה לקבל ממנו מגע של חום ואהבה למרות שהיו כאן עוד לפניי - הקשר איתן עבד כשהוא על טייס אוטומטי..נוכח ולא נוכח .
אני לא יודעת מה לעשות , אתמול בפעם הראשונה בחיי וויתרתי עליו מתוך תסכול שהצטבר - אמרתי לו שזה נגמר ומהר מאוד הבנתי שזו הייתה נקודת שבירה ולא הרצון האמיתי שלי , והוא בשיחה שלנו התוודה בפניי שהוא היה כל כך הרוס ואבוד שהוא ראה שחור - והימר לאחר שנה שלא נגע בדבר הזה , אמר לי שהוא לא יכול להסתיר ממני את זה ושהוא מצטער כי הוא חשב שהכל הלך לפח , שהוא חירבן הכל כמו שהוא תמיד הורס לעצמו כל דבר טוב .
הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים , הוא לימד אותי לצחוק ולהנות , לשחרר , הוא לימד אותי אהבה שונה ממה שהיתי רגילה עד היום , אני מסתכלת בעיניים שלו ורואה חיים שלמים עם הילד הזה , הוא בלאגן ואני בלאגן לא פחות ממנו - אבל הוא הבלאגן שלי , הרגעים והימים שעוברים לי איתו הם הימים הכי מאושרים שהיו לי בחיי.

אני צריכה עזרה , אני לא יודעת אם להתקדם ולפספס את אהבת חיי - יש לציין שאני בחורה מאוד בוגרת ופקחית , אני עברתי דבר או שניים בחיי ואני לא אחת להוציא מילים גדולות כמו "אהבת חיי " , הוא לא האהבה הראשונה שלי , ולא הקשר הראשון שלי ..
אני לא יודעת אם לחדש כוחות ולחזור אלינו , כל כך טוב שם , או פשוט להתקדם ולחיות עם הספק הזה , ולמצוא מישהו חדש שאולי אני לא יאהב באותה המידה אבל החיים איתו יהיו הרבה יותר שקטים , נורמלים .. אני אובדת עצות

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות