אני שואלת ברצינות.
בעקבות שאלה שעלתה לכאן: https://mobile.askpeople.co.il/question/205744 #response_1414661 וגרמה לי לתהות למה בעצם את הטיפים שלנו אנחנו מחלקים למלצרים שרק מנגישים את האוכל לשולחן. (אני לא מדברת על מקרים של לקוחות שמטרטרים מלצרים. אלא על לקוחות שהייתה להם אולי אינטרקציה של 7 שניות: בעת ההזמנה, ובעת קבלת האוכל.) למה לי לתגמל כספית מישהו שרק מנגיש לי את האוכל במקום את מי שמכין לי את האוכל? הרי ברור שמנהלי העסק עושים קופה על המנות שהיום אפילו סלט יכול לעלות 60 שקל. ומי יודע כמה אחוזים באמת הולכים לטבח שתכלס ללא הטבחים לא היה מה לחפש במסעדה. ובטח שאני לא באה לשם בשביל המלצרים.
למה בעצם מתגמלים מלצרים? מישהו יכול להסביר לי? בלי תשובות "ככה נהוג" כי אני יודעת מה נהוג ואני מחפשת יותר תשובות של אנשים שפחות הולכים לפי מה שנהוג.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות