היי :)
אני והחבר כבר כחצי שנה ביחד.
אני כן באה אליו 4-5 פעמים בשבוע (בגלל סיבה מסוימת הוא לא יכול לבוא אליי, הלוואי וכן), ובהתחלה כמעט תמיד הוא היה לוקח אותי אליו (יש לו רישיון ודלק חינם מהעבודה לאופנוע, אחרת כמובן שהייתי משתתפת בהוצאה).
לי לעומת זו יש רישיון אבל אני עדיין עם מלווה, ובנוסף לזה אין לי רכב משלי אז אני לא ניידת בכלל, אני מגיעה אליו באוטובוס.
ברמה העקרונית אין לי שום בעיה להגיע אליו באוטובוס, אני יודעת שהוא לא נהג המונית שלי ושגם הוא עייף מהעבודה והמלימודים, ואני לא מצפה שהוא יקח אותי כל פעם, אבל התדירות שבה הוא מציע לקחת אותי אליו יורדת ויורדת, והוא רק מציע שאבוא, וזה מרגיש שכאילו אין לו כוח להתאמץ קצת ולקחת אותי אליו (נסיעה של 12 דקות באופנוע הלוך וחזור, לעומת זמן ההליכה לתחנת אוטובוס + המתנה + נסיעה + הליכה אליו שלוקחת לי כחצי שעה), וגם אני עייפה מהעבודה.
מה דעתכם? איך לעלות את הנושא הזה בפניו אם בכלל? אני לא רוצה להתחיל לשחק משחקים מטומטמים ובכל פעם שהוא לא מציע לאסוף אותי להגיד לו שאני עייפה ולא באה, אלא עדיף בצורה ישירה, אבל אני לא בטוחה איך לגשת לזה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות