מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אני חושבת שעושים עליי שיימינג, חשבתי שאם אתעלם זה ייעלם. מה לעשות?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-12/02/18 בשעה 21:05

היי askpeople,
לפני שאני מתחילה לספר, אני חושבת שכדאי שתדעו שאני לא אדם חסר ביטחון. עברתי אירועים זוועתיים במהלך החיים, אבל הצלחתי להתגבר עליהם, כולל על בריונות שעברתי במהלך כל שנות הלימוד בבית ספר יסודי וגם בחטיבת הביניים.
לפני מספר חודשים הכרתי בחור בגילי במשלחת מהמשצ"ים (אנחנו כבר לא מדברים בגלל מה שקרה). התחברנו והוא נדלק עליי אבל הייתה ילדה שאהבה אותו, שחברות שלה היו שם גם כן. לא ידעתי את זה. במהלך הזמן שלנו שם היינו הרבה אחד עם השנייה, חברות שלה סיפרו לה ובסופו של דבר הילדה הזו התפוצצה כמו חבית אבק שריפה, כתבה עליו ועליי פוסט בעמוד שלה בפייסבוק שסיפרו לי עליו (בוודאות עלינו - השמות היו רשומים שם), והחלטתי לשלוח לה הודעה "מה זה?"
התפתח בינינו ריב של ממש, אני אמרתי לה שהיא מתנהגת כמו נואשת ושהיא מוכרחה להבין בהקדם האפשרי איך היא מתנהלת במצב הזה. ואז זה התקדם לקללות, בסוף היא אמרה לי לא להתקרב לאותו ילד יותר, משום שהוא טוב מדי עבורי. ואז אמרתי לה שאף אחד לא ביקש ממנה רשות אם להתקרב אליו או לא, ובסוף נפתח צ'אט עם עוד מספר אנשים שקיללו אותי, אבל לא היה לי אכפת. שמתי פס.
אחרי זה ילדים שהכרתי במשלחת מהעיר שלהם והתחברתי להם, התקשרו אליי וקיללו אותי הרבה. נכנסתי להיסטריה, זה טריגר עבורי. קיבלתי התקף חרדה, בזמן שהם המשיכו לחייג אליי, אנשים שחשבתי שהם מקסימים.
ואז להגיב לי באינסטגרם ירידות, להגיב בעמוד שבפייסבוק, לעשות ריפלייס לתגובות שלי לאנשים אחרים. היה נוראי, הרגשתי בשפל. אבל פשוט מחקתי הכל וחסמתי. אחרי שבוע שכחתי מזה, לא שמעתי מהם עוד. 2 ילדות שפספסתי כשחסמתי, התחילו להגיב לי באינסטגרם שוב מחדש "מכוערת" ועוד כל מיני עלבונות.
זה נחשב שיימינג? פעמים שעברו שקרו לי דברים כאלה, פשוט החלקתי את זה בחוסר ביטחון. האמנתי חזק במשפט "פשוט תתעלם וזה יעלם" אבל אני לא בטוחה בנוגע לזה יותר. מה אני יכולה לעשות?

מה לעשות?

רק תחסמי את שתי הבנות הנותרות, את לא תיחשבי פחדנית בגלל זה
 
9
תאמרי להם משהו, למשל "תשחררו"
 
0
אחר - בתגובות
 
2
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות