לפני בערך 3 חודשים אני התחלתי להתעניין במישהי מהעבודה.
אני מכיר אותה כמה שנים, אנחנו עובדים באותה מחלקה אבל לא יצא לנו לדבר אף פעם, היא בת 28 ואני 24.
יצא לי לדבר איתה בקטנה לפני כמה חודשים ומאז פשוט נדלק בי משהו בקשר אליה.
אז התחלתי ליצור הזדמנויות לדבר איתה,אפילו הכי מטומטמות שיש כמו ברגע שהיא הייתה הולכת למלאות מים בבקבוק הייתי הולך לשתות, רק בשביל שאוכל לדבר איתה.
האמת שהיו שיחות נחמדות וקלילות, והתחלנו טיפה יותר לדבר.
אז יום אחד פשוט ביקשתי ממנה את המספר טלפון שלה, ברגע ששאלתי אותה היא נהייתה אדומה ונלחצה ואמרה לי אחר כך.
אני מבחינתי כבר הבנתי שהיא לא בעניין והיא לא תביא לי את המספר.
יום אחרי, באמצע העבודה היא באה אליי ונותנת לי פתק, אני שאלתי אותה מה זה והיא אמרה לי מה שביקשת.
אני בלי מחשבה תוך שנייה אמרתי לה ״קחי לא צריך״
היא אמרה בסדר והלכה.
הסיבה שהחזרתי לה את הפתק היא כי הרגשתי שהיא נותנת לי אותו כי פשוט לא היה לה נעים, באותו רגע חשבתי שהיא מתייחסת אליי כמו לאיזה מסכן.
ומפה המצב התחיל טיפה להסתבך, באותו הזמן אכלה אותי המחשבה אם עשיתי את הדבר הנכון, אז סיפרתי את מה שקרה לחבר מהעבודה בשביל להשתחרר.
אחרי שבוע-שבוע וחצי החלטתי לאזור אומץ ולנסות איתה שוב. הפעם כשביקשתי ממנה את המספר היא שאלה אותי אם סיפרתי למישהו על כל מה שקרה.
אמרתי לה שכן, והיא אמרה לי שהיא קלטה שהוא ועוד מישהו צוחקים עליה בהסעה, ושהיא נעלבה מזה.
היא גם אמרה שהיא נתנה לי את הפתק בשביל להסביר לי שהיא לא מעוניינת.
אחרי זה לא ממש דיברנו והיא גם הייתה חולה במשך חודש אז היא לא הייתה בעבודה.
כשהיא חזרה לפני כמה שבועות אז היו כמה ימים שלא דיברנו אפילו שעברנו אחד מול השניה, המקסימום היה בוקר טוב שבא ממני כל הזמן.
בשבוע האחרון השיחות נהיו בוקר טוב ומה נשמע כשזה בא ממני, עם הרגשה יותר נוחה ופחות כבדה.
אני לא יודע מה לעשות איתה, מצד אחד אני רוצה אותה ולא רוצה לוותר עליה ומצד שני אני לא רוצה להציק לה ולצאת מושפל.
אני אוכל את עצמי ומשתגע מזה שאני רואה אותה כל יום ואני לא יכול לעשות כלום.
מה אתם חושבים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות