זוגיות זוגיות
 
שאלה 202876
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

ארוסתי רצתה שאחתום על הסכם ממון שפגע בי, מה הייתם עושים במקומי?

מאורס בן 26 | כתב את השאלה ב-25/01/18 בשעה 18:22

שלום לכם.
אני יוצא עם מישהי כבר שנה וחצי הצאתי לה נישואין לפני שלושה חודשים. הזוגיות שלנו מאוד טובה אהבה מאוד מאוד גדולה זוגיות בריאה יציבה לא רבים על דברים מטומטמים. עם הזמן נודע לי שלבת זוגי יש דירה שרשומה על שמה והיא אמרה כשנתחתן נצטרך לעשות הסכם ממון. ברור שהסכמתי אחרי הכל איזה זכות יש לי על הדירה ומה גם שאני אוהב את חברה שלי מעל ההכל. לאחר כמה זמן שנכנסנו יותר לעומקי הפרטים הבנתי שהיא רוצה לשים בהסכם סעיף שגם במקרה של פטירה שלה בעתיד וכשיש לנו ילדים משותפים אני אצטרך לפנות את הדירה כשהילדים יגיעו לגיל הבגרות בחוק לעניין זה. אני חשבתי בהתחלה שהיא מתכוונת רק לגירושין לא העליתי על דעתי שהיא תכניס סעיף שכזה. מראות עיני אין בזה שום הגיון, יכול לקרות סיטואציה שבגיל 60 או 70 אני יכול להיזרק לרחוב. לאחר ויכוחים רבים ואחרי שכמעט חתכנו את הקשר הגענו לפשרה שנקנה בית משותף לפני הנישואין ואם יקרה משהו יהיה לי היכן ללכת. ככל שעובר הזמן ואני חושב עם עצמי הלב שלי אומר לי לא לחתום על ההסכם גם במקרה שזה יעלה לי בקשר זה לא נותן לי מנוח הידיעה שהיא מוכן לזרוק אותי במקרה של אסון כמובן, אפילו אם זה אומר לא להיזרק לרחוב אלא רק לעבור לבית אחר. מבחינתי יש כבוד הדדי בין בני זוג שמביאים ילדים לעולם וחיים עשרות שנים ביחד בלי להתגרש כבר אין שלי שלך מבחינתי זה יותר מקשר דם.
תגידו לי בבקשה מה אתם הייתם עושים?

עדכון ממאורס, שואל השאלה 2018-01-25 18:55:33

היי תודה על העצות.
למיטב ידיעתי זה בא גם מההורים שלה וגם ממנה. היא מדברת על זה שהיא לא רוצה שמישהו אחר יקח את העבודה הקשה של ההורים שלה במשך שנים ושהיא לא רוצה שאולי אני יגור שם עם מישהי אחרת.
כמובן שאמרתי לה שתכניס סעיף שאני לא יוכל לגור שפ עם מישהי אחרת אבל היא לא מעוניינת לשמוע. לגבי ההורים שלה אני יודע שהם עשו הסכם יותר גרוע לכלתם לקחו אותה ללא ידיעת המשפחה שלה והחתימו אותה על הסכם שכולל גם סעיפים של קופות וביטוחים אז בטוח שזה גם בא מהם.
ולידיעתכם זה לא שהיא לא אוהבת אותי היא מראה לי את כל האהבה שבעולם אבל בעניין הזה היא לא מוכנה להתפשר וזה מוריד לי מאוד מאוד
שמור עדכון

מה אתם הייתם עושים במקרה כזה

חותכים את הקשר
 
25
מתפשרים
 
20
עושים שרירים בשביל שהיא תוותר על הסעיף המיותר הזה
 
84
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (14) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות