לכל אחד ואחת יש העדפות בחיפוש אחר בן או בת זוג פוטנציאליים. בין אם זה מבחינת טווחי גילאים, מבנה גוף, רמת אינטליגנציה כזו או אחרת ועוד.
לפעמים אני נתקל בפניות מבנות שלא נראות מושכות בעיניי. אני לא גס רוח ומסיים שיחות בַמָקום, אני זורם בשיחות גם כשמראש אני לא מעוניין.
פעם אחת, מישהי בעלת עודף משקל רציני פנתה אליי בצורה חד משמעית לשאול אם אצא איתה לדייט. אני אדם רזה, לא הבנתי למה היא חשבה שאהיה מעוניין. אמרתי לה בנימוס שזה לא רלוונטי, והיא פשוט ענתה "טוב".
הרגשתי שאולי אני מפלה על חיצוניות בצורה גסה מידי, והיא נעלבה. אולי משהו לא בסדר בי, אולי זה לא בסדר לסנן מראש לפי מה שאתה אוהב או פחות אוהב. אבל מה לעשות, זו המשיכה שלי, למה להתנגד לטבע שלי?!
אולי בגלל שאנחנו לכאורה חברה מתקדמת שרואה מעבר לחיצוניות, אנו מנסים להיות "פוליטיקלי קורקט" גם במקום שאולי אין לזה מקום. הרי משיכה זה משהו משתנה שיש לכל אחד באופן אישי. יש כאלו שאוהבים דווקא מלאות יותר ויש כאלו שאוהבים דווקא את הרזה והחטוב יותר, כי זה מראה באופן תת מודע שהאדם יודע לקחת אחריות ולקחת את עצמו בידיים, זה מראה על חוסן מסוים. נכון שלא כולם מסוגלים להגיע לכך בגלל בעיות רפואיות כלשהן או עומס לימודים ועבודה ולכן החיצוניות של האדם לא תמיד מראה על אישיותו, אבל בעולם של הרבה אפשרויות, יש את הסטנדרטים שעוזרים לסנן.
העדפות יכולות לבוא לידי ביטוי גם במשיכה לצבע אור מסוים, מיניות אחרת, מצב כלכלי.
לי באופן אישי יש סטנדרטים, אני מפרט אותם כדי להראות דוגמא ל'סטנדרטים'. זו שאלה כללית שיושבת לי בראש ולא מצאתי שאלה כזו במאגר השאלות באתר.
ההעדפות שלי הן:
1. הומו-ספיינס נקבה.
2. בטווח גילאים של עד שש שנים מתחתיי ועד גילי.
3. במבנה גוף – רזה אך לא רזה מידי עד מלאה ברמה של עד עודף משקל קל. ספורט וכושר לא זרים לה.
4. [לא נעים לומר אבל זו המשיכה הטבעית] ישבן עסיסי ולא שטוח. בית חזה קטן עד בינוני.
5.פנים משולשות ולא מרובעות או עגולות. אני נמשך לפנים נשיות ופנים מרובעות יותר או סנטר רבוע יותר – מזכיר לי יותר מידי תווי פנים גבריים.
6. אינטליגנציה גבוהה עד גאונות – מנסיון, אינטליגנציה נמוכה יוצרת קצר תקשורתי וחוסר הבנה מתיש. זה לא שאני "עף על עצמי", זו פשוט המציאות שהביאה את הצורך בהעדפה הזו.
7. לב אדיב, אמפתי, חם ואוהב, אך יודע להיות גם שובב וילדותי לפעמים.
הסיבה להעדפות וסטנדרטים נדונו בפסיכולוגיה ופילוסופיה, אני לא שואל למה יש אותם, אני שואל אם אדם צריך לחשוב על ההעדפות שלו אם הן ראליות או מוגזמות בחלקן או שמא זה הטבע של האדם וכל אחד שונה ולא צריך לנסות להתנגד לטבע המשיכה בכח. ברור שבסופו של דבר אנשים יכולים להתאהב בבנאדם ולהתעלם מחוסר העמידה שלו בחלק מהסטנדרטים שהוא הציב לעצמו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות