מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

האם לעזוב את עבודת החלומות כי הבדידות הורגת?

סיוון בת 20 | כתבה את השאלה ב-21/01/18 בשעה 20:31

עברתי לעבודה מעודפת בדרום, רחוק מהבית . רק חכיתי להתקבל לעבודה הזו. התקבלתי ומאז היי לי פחות משבועיים להתארגן להפרד מהמשפחה,חברים ומכל העבודות שהיו לי. החלטתי ללכת לעבודה הזו בשביל להכיר חברים חדשים,לעבוד ולהרוויח אבל הכי חשוב היה שתהיה לי חוויה!
הגעתי לעבודה ובשבוע הראשון היה לי נורא. לא רק בגלל שזה שבוע ראשון ובכללי קשה.אלא גם בגלל האנשים שרק ניסתי להתחבר (אני מאוד חברותית) והם היו נטו בשלהם, מה לא עשיתי, ישבתי לאכול איתם למרות שהם לא הזמינו אותי , ניסיתח ליצור שיחות והם רק התעלמו.פשוט גועל נפש.הזדעזתי.מאותו הרגע כל השבוע הייתי מסיימת עבודה והולכת לחדר שבו גם הייתי לבד(2 בחדר) וישנה עד ליום למחרת.אמרתי בסוף השבוע למנהלת שלי שלמקום הזה אני לא חוזרת ושתשבץ אותי במקום אחר.היא הבינה את כל הסיפור ואכן העבירה אותי למקום חדש. אבל אמרה לי שאני הולכת לחופש בבית לפני של שבוע וחצי כי אני מחליפה מישהי שעדיין לא עזבה. אחרי שבוע כזה רק רציתי הבייתה.
היא שאלה אותי שאלה לפני..אמרה לי את בטוחה שלאחר החופש תרצי להיות פה (בהתחשב לאחר מה שקרה) אמרתי לה כן. אבל בתכלס לא באמת הרגשתי ככה.
חזרתי מהבית אתמול ומאז שדרכתי בעיר אני רק בוכה.כמו בשבוע הראשון.ולא שאני לא מנסה להתחבר פה עם אנשים למרות מה שקרה גם פה הם בתוך עצמם וקשה לי מאוד להיות לבד. מאז אני לא מכירה את עצמי רק בוכה לא אוכלת לא ישנה פשוט לא אני! שאני הבן אדם הכי שמח ועושה שטויות וצחוקים שקיים!
השאלה הגדולה שלי.
היא האם להשאר ולתת עוד צאנס לקחת בחשבון שאבכה כל הזמן ולא באמת יהיו לי בתקופה הקרובה חברים (עד שיגעו חדשים-עוד חודשיים) , ויכול להיות שגם אם אבכה ככה כל הזמן אאבד את האופי שלי?
או לוותר על עבודת החלומות אחרי שבועיים שזה כלום.?
בבקשה תעזרו לי!!

האם לעזוב או לתת צאנס?

לעזוב ולא לוותר על הרגש שלך
 
6
לתת צאנס למרות הבכי והבדידות
 
16
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות