להסר הספק: יש לי תואר שני ועבודה עם הכנסה בואו נגיד יותר מהממוצע במשק בארץ.
לאחרונה יש לי איזה דודא מוזרה: אני רוצה ללמוד להכין קוקטיילים מקצועיים בסטייל. זה התחיל בזה שהגיע ליידי בטעות ביטר אנגסטורה וליקר אמרטו, אחרי שהיה לי בבר גם לימונצ'לו שעמד איזה שנה ושארית של אבסנט. אז התעניינתי בשביל מה הביטר וגילתי עולם שלם שמתוכנים. של קוקטיילים קלסיים ושל שיטות רישום ושמות מקובלים וכדומה.
הזמנתי שייקר וג'יגר באי-ביי. חושב אולי להזמין עוד דברים.
ויש לי איזה קטע שאני רוצה: אולי כדאי לעבור קורס ברמנים במקום להנדס כל פעם לפי מכון שמצאתי באינטרנט? וגם לפעמים חסר לי כל מיני רכיבים ואני צריך לדעת האם אפשר להחליף. לדגומה כתוב מיץ חמוציות, ויש לי במקום זה שיכר דומדמניות: האם זה בר החלפה?
וכל מיני כאלה.
אז כדאי לקחת קורס?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות