מגיל קטן אני ממש מתעיינת בבתי משפט, בתי כלא ותמיד הייתי קוראת על דרכי ענישה בעבר, עינויים מימי הביניים ומשפטים מפורסמים כמו המשפט של מארי אנטואנט וזה ממש ריתק אותי. בשיעורי אזרחות ממש נהנתי ללמוד על החוקים כמו חוקי התאזרחות וכד' וזה ממש מרתק אותי כשמתחילים לדבר על זכויות אדם, חובות האזרח וכל הקטע סביב חוק ומשפט.
בנוסף, אני תמיד חלמתי לדעת מלא שפות, למרות שאני יודעת רק צרפתית ברמה גבוהה, מתקשה באנגלית ורוסית שפת אם רק יכולה להבין, אז זה דיי מוזר. אבל אני ממש חולמת גם ללמוד גרמנית, שוודית ולשפר את האנגלית והרוסית.
אני גם מאוד אוהבת להתבטא בכתיבה ואפשר לומר שיש פעמים שאני מוותרת על יציאה רק כדי לשבת בבית ולכתוב פוסטים בבלוג שלי או לכתוב סיפורים, זה ממש ממלא אותי. כמו כן אני טיפוס עם קשב וריכוז שמשתעמם מהר, אני רוצה עבודה עם קצת אקשן, שהולכים הרבה, משנים מיקומים וכד' ושכל יום קורה משהו חדש, ולא לשבת במשרד כל היום אחרת זה ממש ממש מכניס אותי לדיכאון.
סבתא שלי מתווחת נדל"ן וזה גם נשמע לי תחום מעניין ...
חשוב לי גם תחום שאוכל להרוויח בו בכבוד, בלי שעות מטורפות ושיהיה לי זמן לעצמי, למשפחה ולחברים ... דבר שצריך לקחת בחשבון במציאות של ימינו
חשבתי ללמוד משפטים, זה יכול להשתלב נהדר עם שפות ?
מה יכול להתאים לי ? אני בן אדם מתוסבך
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות