שלום לכולם,
אני יוצא עם מישהי מזה כחודש. הכימיה נהדרת, אנחנו מאוד נהנים אחד עם השנייה והחיבור הוא בהחלט טוב. חשוב לי לציין מראש שאני לא עושה תחרות מי יותר טוב מהשני אלא פשוט אציג בפניכם את הפערים שקיימים בינינו ואשמח לשמוע את דעתכם.
חברה שלי היא בחורה של מאוד חברותית, כזו שיש לה המון חברות וידידים והיא גם מאוד אוהבת להיות בחברות גדולות - כלומר להיפגש עם 10 אנשים ויותר, היא אוהבת מאוד לרקוד והיא בקיצור - טיפוס חברותי (למרות שיש לי סייגים לגבי ההגדרה הזו אבל נשאיר את זה ככה).
אני שונה ממנה בצורה קיצונית בפן הזה. אני אוהב להסתובב בחבורות קטנות, תמיד הייתי כזה, עוד משחר ילדותי. אני לא אוהב לרקוד (אף פעם לא נמשכתי לזה) ובעיקרון יש לי שלושה חברים טובים שאיתם אני נוהג לבלות. לא מחפש להרחיב את המעגל החברתי שלי, אין לי צורך בזה.
חשוב להבהיר שאני ממש לא טיפוס ביישן - זו פשוט העדפה החברתית שלי.
לאחרונה היא מנסה לגרום לי לצאת איתה ועם חברות שלה לדאנס ברים וכו' - אני פשוט לא מתחבר למקומות כאלו וגם מדמיין סיטואציה שבה הן רוקדות ואני לא ובטח שהן ינסו כל הזמן להרקיד אותי ולכאורה "להפיח בי חיים" ופשוט לא בא לי להיכנס לזה. אני לא מעוניין להיות בסיטואציה שהיא לא נוחה לי, כבר שנים שאני מתרחק מזה.
אתם חושבים שקשר עם פערים מנטליים כאלו יכול לעבוד?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות