אני והאקסית היינו ביחד כמעט שלוש שנים, שמתוכן גרנו שנה ביחד בברצלונה.
הקשר ברובו היה מדהים. הרבה תחומי עניין משותפים, חיבור טוב, סקס מדהים, טיילנו המון בעולם ביחד ויש לנו המון חוויות משותפות.
אחרי תקופה מסוימת האינטנסיביות של החיים ביחד בחו"ל, ועוד כמה משתנים שלא היו נתונים לשליטתנו, הובילו ללחצים וריבים בבית שבסופו של דבר גרמו לפרידה.
אני חזרתי לארץ והיא נשארה לגור שם.
יש לציין שאף אחד לא יזם באופן החלטי את הפרידה, והיא באה אחרי שיחה שבסופה החלטנו שזאת ההחלטה הנכונה עבור שנינו.
עברה כמעט שנה מאז שנפרדנו ולא יצרנו קשר בכלל, למעט עניינים טכניים לאחר הפרידה.
יש לציין שמאז הפרידה מבחינה אישית אני מרגיש הרבה יותר טוב, יש לי הרבה יותר זמן לעצמי, אין לי רגשות אשם אם אני עובד שעות נוספות, אני מתאמן ויוצא עם בנות, אבל דווקא אחרי כל דייט אני מרגיש שאני רק מתגעגע אליה יותר.
אני תמיד בא בגישה לדייט של לא להשוות את הבחורה אליה, ונותן לה צ'אנס כבן אדם בפני עצמו, אבל לא הכרתי מישהי שנתנה לי את ההרגשה שקיבלתי ממנה.
מצד אחד החיים כרווק מאפשרים לי המון זמן לעצמי ואני נהנה ממנו מאוד, אבל מצד שני אני לא מצליח להבין למה אחרי כל כך הרבה זמן אני עדיין מתגעגע אליה ותוהה מה ניתן לעשות עם זה.
אשמח לעצות, תודה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות