היי, טוב אז אני חיילת ויש לי בן זוג מדהים!! אנחנו ביחד שנה +..
העניין הוא שאנחנו כל הזמן ביחד, זה לא רע אבל יש פעמים שצריך קצת להתגעגע. אני יוצאת סופשים ויש לי אפטר בשבוע, איכשהו נוצר מצב שכל אפטר וסופש קבוע הוא אצלי מהיום שאני באה ועד שאני חוזרת לבסיס.
ואני נהנת איתו מאוד אבל הקטע שאנחנו לקראת החגים, אצלי במשפחה מאוד מקפידים על זה החגים בעניין המשפחתי בעיקר וזה, אצלו לא חוגגים, מידי פעם אחותו מזמינה לארוחה אבל אין את האווירה.
מאחר והוא מאוד אוהב משפחה ואת כל החגים וזה התכוונתי בכל מקרה להזמין אותו אליי לחג אבל הוא כבר הזמין את עצמו חח.. בכל מקרה את החג הבא (סוכות) אנחנו עושים אצל דודים שלי אולי זה ישמע לא יפה אבל לא הכי נעים לי אבל אני כבר מרגישה כאילו זה דביק מידי, כל אירוע משפחתי, שבתות אצל סבא וסבתא, דודים הוא בא איתי ולסוכות הוא כבר גם החליט שהוא מגיע .. אני יוצאת מגעילה או שיש מי שמבין אותי ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות